Handbal

Ruime nederlaag voor Hurry Up in de Challenge Cup

SLOWAKIJE - Hurry-Up heeft zaterdagmiddag de eerste wedstrijd in de achtste finale van de EHF Challenge Cup met ruime cijfers verloren. In Slowakije ging de ploeg van Martin Vlijm met 30-19 onderuit tegen MSK Povaszka Bystrica.
Reageer!

Uitslagen 18 - 19 februari 2017

ROLDE - De uitslagen en standen van de handbalcompetitie landelijk en regionaal zien er na het afgelopen weekend als volgt uit:
Reageer!

MSK Povazska - JMS Hurry Up

ZWARTEMEER - Aanstaande zaterdag LIVE Europa Cup Handbal op Podium TV! met de wedstrijd MSK Povazska - JMS Hurry Up Tevens is de wedstrijd te volgen via onze livestream MŠK Pova?ská Bystrica - .JMS Hurry-Up.
Reageer!

Pakt Oosting E&O de titel in de eredivisie?

EMMEN - Zaterdag moet het gebeuren voor de heren van Oosting E&O. Bij winst, thuis tegen de nummer 4 van de ranglijst Alphadeuren Houten, is E&O kampioen van de eredivisie. Vervolgens zal het de strijd aangaan voor de algehele landstitel.
Reageer!

E&O heeft makkelijke avond in Den Haag

DEN HAAG - De heren van E&O kenden in Den Haag geen enkele moeite met Hercules, de nummer een na laatst van de Eredivisie. Na een 7-18 ruststand eindigde het duel in 19-34. E&O heeft 36 punten uit 21 wedstrijden en daarmee één puntje meer dan AES Arnhem.
Reageer!

Dames E&O weten weer wat winnen is

EMMEN - De dames van E&O zijn slechts een week lang de rode lantaarndrager van de Eredivisie geweest. Na zeven competitienederlagen op rij werd subtopper Handbal Venlo aan de kant geschoven: 28-24.
Reageer!

Trainavicius helpt Hurry-Up aan zege

ZWARTEMEER - Hurry-Up heeft de laatste thuiswedstrijd in de BENE-League winnend afgesloten: 30-26. Tegen Olse Merksem keerde Vaidas Trainavicius in stijl terug.
Reageer!

Joel Huesmann nieuwste aanwinst van JMS Hurry-Up

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up heeft zich versterkt met de komst van Joel Huesmann. De 26-jarige Duitser komt over van HC Wölfe Nordrhein, dat uitkomt in de Regionalliga. Martin Vlijm is blij met het aantrekken van de linkeropbouwer. "Joel is een intelligente speler met een goed schot". Met Huesmann heeft de oefenmeester, naast Tomas Bernatavicius, een tweede rechtshandige schutter in huis. De 26-jarige opbouwer trainde al enkele weken mee met de selectie van JMS Hurry-Up.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda