Handbal

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Helaas een wijziging in de aanvangsdag van de eerstvolgende thuiswedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen. De wedstrijd tegen de HC Elbflorenz in de Emsland Arena in Lingen is verplaatst van zaterdag 20 oktober naar vrijdag 19 oktober 2018. De wedstrijd begint wel om 19.30 uur. Ondertussen heeft de HSG zijn 4e nederlaag geleden, waarvan de 3e in een uitwedstrijd en allemaal tegen de top 4 van de ranglijst.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De ommekeer? Eindelijk eens een wedstrijd die iedereen tevreden naar huis liet gaan. Er goed bij vanaf het begin tot het eind. Lekker agressief en daarom verdiend gewonnen. Met 26-22 na een ruststand van 12-11 in Nordhorns voordeel. Laatste doelpunt voor rust in overtal van Patrick Miedema. Uitblinkers: keeper Björn Buhrmester en Lutz Heiny ( 6 treffers ).
Reageer!

bridgen om het Drents kampioenschap

EMMEN - bridgen om het Drents kampioenschap, dit bridgekampioenschap is een samenwerking tussen het NBB district Drenthe, de Emmer Bridge Vereniging en de Bridgeschool Drenthe.
Reageer!

Twee dagen tophandbal in Emmen

EMMEN - JD Techniek Hurry-Up speelt dit weekend in sporthal Angelslo twee wedstrijden in Europees verband. De tegenstander is de Moldavische recordkampioen Olimpus-85. Volgens voorzitter Hendrikus Velzing is het allerminst zeker dat de wedstrijden live worden uitgezonden.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN / LINGEN - Na de altijd moeilijke uitwedstrijd bij Tusem Essen a.s. dinsdag maakt de HSG Nordhorn-Lingen hopelijk nog altijd deel uit van een uitgebreide kopgroep in de 2e bundesliga. De volgende thuiswedstrijd is dan al weer op zondag 30 september a.s. in de Emsland Arena in Lingen.
Reageer!

Handbalvereniging SVBO omgetoverd tot Navique Arena/HV SVBO

BARGER OOSTERVELD -?? In navolging van veel sporthallen heeft ook de Handbalvereniging SVBO uit Barger Oosterveld een naamsverandering ondergaan. Vanaf zondag heet de vereniging, die gekoppeld is aan stadion Meerdijk, nu de Navique Arena/HV SVBO. Navique Payrolling is een payroll en detancheringsbedrijf op het industrieterrein in Barger Oosterveld die geleid wordt door Bert Fuhler.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda