Handbal

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Wat een wedstrijd en wat een inzet van de mannen van de HSG Nordhorn-Lingen! Promotie kandidaat Rimpar Wölfe kwam er eigenlijk niet aan te pas in de Emsland Arena in Lingen. Na een ruststand van 13-11 won de HSG uiteindelijk meer dan verdiend met 26-22 en de uitslag had zelfs nog hoger uit kunnen, misschien wel moeten, vallen.
Reageer!

Oranje Heren wint opnieuw van Letland

EMMEN - De Nederlandse handbal heren hebben zondag 7 mei jl. in een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen Letland voor de 2e keer verslagen in de EK Kwalificatie reeks voor het EK 2018 in Kroatië. De ploeg van bondscoach Joop Fiege won de spannende wedstrijd uiteindelijk met 25-24. Na een slecht begin en een 2-7 achterstand kwam Oranje langzaam terug in de wedstrijd.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Alle goede bedoelingen en veel strijd ten spijt. Met het kleine kader dat de HSG Nordhorn-Lingen, door alle blessures, momenteel op de vloer kan brengen, lukt het niet altijd om ploegen die willen promoveren 60 minuten lang genoeg tegenstand te bieden. Zo ook niet in de uitwedstrijd tegen Friesenheim, dat nog altijd kans op promotie naar de 1e bundesliga heeft.
Reageer!

Itass DTK’70 wint eerste halve finaleduel

HATTEM – Zaterdagavond hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een belangrijke stap gezet richting de finale om het landskampioenschap. In Hattem werd Smash’70 met 3-2 verslagen. De wedstrijd werd een ware thriller en had alles in zich waarvoor play-offs voor bedoelt zijn. De sfeer was uitstekend, er was volop publiek en de wedstrijden waren het aanzien meer dan waard.
Reageer!

Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen

Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen. Beide partijen kwamen vandaag een nieuw verbeterd contract overeen. De 27-jarige rechteropbouwer twijfelde om langer door te gaan in het eerste herenteam van de Zwartemeerders, omdat zijn baan als accountmanager en het bedrijven van topsport steeds lastiger werd te combineren.
Reageer!

Uitduel Europacup Hurry Up op groot scherm in sporthal

ZWARTEMEER - Op zaterdag 29 april staat de returnwedstrijd in de halve finale van de Europacup op het programma. JMS Hurry-Up speelt dan, in de Portugese hoofdstad Lissabon, een duel tegen grootmacht Sporting CP. Voor alle fans die niet naar het Zuid-Europese land kunnen afreizen heeft de club uit Zwartemeer een mooie oplossing bedacht.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen blijft helaas niet verschoond van pech dit seizoen. Zo heb je jarenlang nauwelijks te klagen over blessures in je kader en zo komt alles in één seizoen. Kon ik in mijn vorige bericht nog vermelden dat de ziekenboeg begon leeg te lopen, nu moest de HSG Nordhorn-Lingen in de uitwedstrijd bij Saarlouis Jens Wiese, uitgerekend weer een opbouwspeler, missen door een blessure.
Reageer!

SVBO B1 handbalmeiden naar Denemarken

BARGRER OOSTERVELD - Elk jaar gaat SVBO B1 naar het Apeldoorntoernooi dat wordt gespeeld in de openlucht op het gras. Daar waren ook Deense teams aanwezig en SVBO B1 zat in de poule met de Deense handbalsters.
Reageer!

Seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o. doet het goed!

BARGER OOSTERVELD - De seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o., kortweg SBO e.o., bestaat 1,5 jaar en heeft inmiddels 160 leden! Het gaat heel goed met de vereniging. Naast de ouderenbonden Unie KBO en PCOB is onze seniorenvereniging de enige zelfstandige vereniging in de regio. Twee jaar geleden zijn veel ANBO afdelingen opgeheven, zowel in Drenthe als in het land. Er zijn momenteel al zo’n 75 nieuwe zelfstandige seniorenverenigingen in Nederland die samen zijn aangesloten bij een nieuwe federatie, de FASv. De Federatie van Algemene Seniorenverenigingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda