Handbal

Tophandbal net over de grens.Stunt van de HSG Nordhorn-Lingen!

LINGEN/NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen is eindelijk van de hatelijke nul af na de toch wel onverwachte zege op hoogvlieger SC Leipzig. Na een vooral van HSG zijde prima gespeelde wedstrijd voor een nagenoeg uitverkocht huis in de Emsland Arena in Lingen gevuld met 3000 toeschouwers,) won het na een ruststand van 16-12 uiteindelijk met 33-30. Hoewel het zeker een team prestatie was, waren een aantal spelers met name garant voor de overwinning.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Ook na de 6e wedstrijd staat debutant HSG Nordhorn-Lingen op 0 punten. In het Euregium in Nordhorn was de MT Melsungen duidelijk te sterk. De MT Melsungen, die vele Duitse internationals in de gelederen heeft, zoals Kúhn, Lemke en Häfner, won na een ruststand van 11-16 uiteindelijk met 24-31. Grote fases van de wedstrijd kon de thuisclub goed meedoen. Dat tot groot enthousiasme van zo’n 2400 fans.
Reageer!

Bridgetoernooi Emmen weer geslaagd

EMMEN - De café bridgedrive, het grootste bridgetoernooi van Emmen en omgeving is weer achter de rug. Er namen bijna 180 mensen aan deel uit het hele land, zij speelden zeven ronden in zeven verschillende horecabedrijven in Emmen. Dat is een hele klus. Als je dan na afloop allemaal vrolijke blije mensen ziet, die hebben genoten van de wedstrijddag dan ga je met een tevreden gevoel denken aan de cafédrive van 2020, op zaterdag 26 september.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda