Handbal

Dames E&O verliezen ook zonder Mike van Rooden

EMMEN – Ook onder het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi zijn de vrouwen van E&O er niet in geslaagd te winnen. In Emmen werd van directe concurrent Borhave met 27-17 verloren.
Reageer!

Uitslagen handbalcompetitie Noord

ROLDE - Onze handbaldeskundige Emmie Suichies verzamelde weer alle uitslagen van de eerste wedstrijden van de handbalcompetitie district noord in 2017 en die zien er als volgt uit:
Reageer!

Handbaluitslagen van het weekend 17 en 18 december

ROLDE - De uitslagen van de Bene Leaque, de landelijke en regionale handbaluitslagen zijn ook dexe week weer door onze handbalcorrespondent Emmie Suichies verzameld en zien er als volgt uit:
Reageer!

Hurry Up had weinig te duchten van Quintus

ZWARTEMEER - Hurry Up heeft vanavond in de BENE-league een 30-22 overwinning behaald op het onderaan staande Quintus. De Zwartemeerders wonnen zonder groots handbal met 30-22, na een 15-10 ruststand. Hurry Up begon niet scherp aan de wedstrijd en kwam vrij snel op achterstand.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN / LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen heeft ook de laatste wedstrijd van de zogenoemde “engelse week” gewonnen. Voorwaar een hele knappe prestatie met dat kleine kader en de vele afwezigen door blessures en ziekte. Drie wedstrijden in één week en alle drie gewonnen, ook de laatste bij Empor Rostock.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda