Handbal

E&O heeft makkelijke avond in Den Haag

DEN HAAG - De heren van E&O kenden in Den Haag geen enkele moeite met Hercules, de nummer een na laatst van de Eredivisie. Na een 7-18 ruststand eindigde het duel in 19-34. E&O heeft 36 punten uit 21 wedstrijden en daarmee één puntje meer dan AES Arnhem.
Reageer!

Dames E&O weten weer wat winnen is

EMMEN - De dames van E&O zijn slechts een week lang de rode lantaarndrager van de Eredivisie geweest. Na zeven competitienederlagen op rij werd subtopper Handbal Venlo aan de kant geschoven: 28-24.
Reageer!

Trainavicius helpt Hurry-Up aan zege

ZWARTEMEER - Hurry-Up heeft de laatste thuiswedstrijd in de BENE-League winnend afgesloten: 30-26. Tegen Olse Merksem keerde Vaidas Trainavicius in stijl terug.
Reageer!

Joel Huesmann nieuwste aanwinst van JMS Hurry-Up

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up heeft zich versterkt met de komst van Joel Huesmann. De 26-jarige Duitser komt over van HC Wölfe Nordrhein, dat uitkomt in de Regionalliga. Martin Vlijm is blij met het aantrekken van de linkeropbouwer. "Joel is een intelligente speler met een goed schot". Met Huesmann heeft de oefenmeester, naast Tomas Bernatavicius, een tweede rechtshandige schutter in huis. De 26-jarige opbouwer trainde al enkele weken mee met de selectie van JMS Hurry-Up.
Reageer!

Gemankeerd Hurry-Up stunt tegen landskampioen

SITTARD - Hurry-Up heeft een bijzondere prestatie geleverd door Lions in eigen huis met 28-23 te verslaan. Coach Vlijm beschikte vijftig minuten lang over één wisselspeler.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda