Handbal

Handballers JMS Hurry Up als helden ontvangen

ZWARTEMEER - De handbalheren van Hurry Up uit Zwartemeer werden vanavond groots onthaald bij de eigen sporthal De Eendracht, waar honderden supporters hun helden opwachtten. Ook wethouder van sport Bouke Arends was hierbij aanwezig en sprak het succesvolle team toe, maar wilde met de huldiging even wachten tot na de finale.
Reageer!

Dames E&O op tijd weer bij de les

GELEEN - In de voorlaatste wedstrijd in de degradatiepoule hebben de dames van E&O een 31-28 zege geboekt op 'koploper' V&L Geleen. Door de overwinning van Borhave op Kwiek eindigt E&O op de voorlaatste plaats en dus moet de ploeg van het trainersduo Vincent Mooi/Frank van der Zanden een play-downserie spelen tegen de algeheel periodekampioen van de Eerste divisie.
Reageer!

JMS Hurry Up naar halve finale Challenge Cup

HANDBAL - Hurry-Up heeft in Slowakije overtuigend de halve finales van de EHF Challenge Cup bereikt. Nadat vorige week de thuiswedstrijd tegen HKM Sala met 28-24 werd gewonnen, was de ploeg van trainer Martin Vlijm ook nu de betere ploeg: 38-32.
Reageer!

Handbalgrootheid Galouza verlengt bij E&O

EMMEN - Hoe blij kun je zijn wanneer je als club of keeper de eer hebt om te morgen werken met een handbalgrootheid als Anatoli Galouza. De Wit-Rus is al tientallen jaren verbonden aan E&O. Als keeper en vervolgens als keeperstrainer.
Reageer!

Zaterdag kwartfinale Europacup: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

ZARTEMEER - Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacuphandbal op het programma voor JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer is nog altijd op drie fronten actief. Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief. Een uitzonderlijke prestatie voor een Nederlands herenhandbalteam, waar normaliter de eerste of tweede ronde als eindstation geldt. In de vorige rondes schakelde JMS Hurry-Up achtereenvolgens het Turkse Göztepe SK en het Slowaakse MSK Povazska Bystrica uit.
Reageer!

Succesvolle workshops NHV en Carmel Handbalschool Drenthe

EMMEN - Op zaterdag 18 maart jl. heeft het NHV in samenwerking met de Carmel Handbalschool Drenthe voorafgaand aan de oefeninterland Nederland-IJsland een tweetal clinics georganiseerd voor een grote groep trainers die training geven bij hun eigen vereniging aan D, B en C-jeugd.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Ondanks de personele problemen door de vele blessures blijft de HSG Nordhorn-Lingen het prima doen. Weliswaar werd de derby bij de TV Emsdetten verloren, de twee volgende thuiswedstrijden leverden de ploeg van trainer Bültmann twee overwinningen op.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda