Handbal

Drietal versterkingen voor Misker E&O

EMMEN - Misker E&O is verheugd en trots de terugkeer van Tessa & Jessica Hilbrands bij de club bekend te kunnen maken. Beiden komen op dit moment uit voor Kwiek Raalte. Ook keepster Claudia ter Wal maakt de overstap van de eredivisionist. De zussen groeiden op in Oosterhesselen en maakten bij HVZ Vivendi de eerste handbalstappen binnen de lijnen.
Reageer!

Handbalprogramma 6 – 8 april 2023

ROLDE - Tijdens de Paassdagen is er een beknopt handbalprogramma samengesteld die er volgens onze correspondent Emmie Suichies als volgt uit ziet
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen is het even kwijt

MORDHORN/LINGEN - Na de winter stop was de HSG 7 wedstrijden ongeslagen, maar de Roodwitten zijn het nu even kwijt. Hoe kan het? Slecht verdedigen, een matige coordinatie van de dekking met de keepers, waardoor zij ook geen ballen pakken en tot slot onvoldoende scorend vermogen in de aanval. En dat net voor de beslissende weken in de competitie. Met de vraag of de HSG nog mee kan doen voor de promotie plaatsen.
Reageer!

Drenth Groep Hurry-Up start sterk

ZWARTREMEER - Hurry-Up is goed begonnen aan de laatste fase om het landskampioenschap. Nu de teleurstelling om het niet bereiken van de Play-offs van de Beneleague langzaam is weg geebd, startte voor het Zwartemeerse Hurry-Up een nieuwe fase richting het landskampioenschap.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen nog ongeslagen na de winter pauze.

NORDHORN/LINGEN - Na de WK- pauze heeft de HSG 7 wedstrijden gespeeld en maar liefst 13 punten gehaald. De HSG is nog ongeslagen na de WK- stop. Na de winstpartij tegen Eintracht Hagen (al eerder bericht ) won het achtereenvolgens van Hüttenberg ( 32-30 ), van Grosswalstadt ( 34-29 ), Elbflorenz ( 31-28 ), Rostock ( 29-19 ) en uit bij het Oekrainse Motor Z. ( 35-27 ).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda