Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het mocht helaas niet zo zijn. Wel veel publiek tegen de a.s. kampioen van de 2e Bundesliga maar geen punten. De HSG Nordhorn-Lingen hield het lang vol, maar een vroege achterstand kon steeds net niet weggewerkt worden. Uiteindelijk leed de HSG een eervolle 28-33 nederlaag tegen de Bergischer HC.
Reageer!

JD Techniek nieuwe hoofdsponsor Hurry-Up

ZWARTEMEER - Handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartemeer heeft in JD Techniek pompen en appendages BV een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Met ingang van het nieuwe seizoen draagt de vereniging de naam JD Techniek Hurry-Up. Het bedrijf van Harrie Jager en Raimond Duijnisveld is als sponsor al geruime tijd verbonden aan de club uit Zwartemeer. Eigenaar Harrie Jager: “Wij komen graag bij Hurry-Up.
Reageer!

Oosting E&O 2 kampioen 2e divisie

EMMEN - Het tweede herenteam van Oosting E&O, uitkomend in de 2e divisie, heeft zaterdag op de laatste speeldag het kampioenschap binnengesleept. De ploeg van coach Freek Gielen moest in Ede winnen van Reehorst om niet afhankelijk te zijn van andere resultaten. Gesteund door ruim 200 meegereisde supporters begonnen de Emmenaren aan de wedstrijd.
Reageer!

Handballers C-meisjes E&O tweede op NK

ARNHEM - De C-meisjes van E&O hebben zaterdag in Arnhem een topprestatie geleverd door bij het NK als 2e te eindigen. In de Poulewedstrijden werden V&L, VZV en DSS opzijgezet. In de halve finale was S.E.W. de tegenstander. Na een zware strijd trok E&O aan het langste eind en bereikte het de finale. In de finale was titelfavoriet Quintus de tegenstander. Tegen ploeg uit Kwintsheul, die in de reguliere competitie zonder puntverlies als eerste waren geëindigd, was een vermoeid E&O niet opgewassen (26-10). Nummer 2 van Nederland. De C-meisjes mogen trots zijn op dit prachtige resultaat. Eindstand NK C 1. HV Quintus 2. E&O 3. Westfriesland SEW 4. Vlug en Lenig 5. Bevo Hc 6. DSS 7. Klink Nijland Kwiek 8. Maedilon VZV
Reageer!

Gehavend SVV’04 moet hoofd buigen voor USV

SCHOONEBEEK - Er was voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen USV uit Nieuwleusen een lunch georganiseerd voor de selectie en staf van SVV’04. Het team reisde daarna met een goed gevulde maag en goede moed af naar Nieuwleusen, de 3 punten moesten vandaag maar weer eens een keer meegenomen worden naar Schoonebeek. Het werd echter vanmiddag een teleurstelling voor het team van SVV’04, en de vele meegereisde Schoonebeker supporters. USV won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen blijft constant in het niet constant zijn. Thuis tegen de nr. 2 Bietigheim keek het vanaf het begin al snel tegen een achterstand aan, die bij rust ( 11-14 ) nog steeds op het bord stond. Tot ruim in de 2e helft had men nog steeds hoop dat de ommekeer zou komen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda