Handbal

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De start na de EK pauze was voor de HSG Nordhorn-Lingen, zoals verwacht, zwaar. Een aantal geblesseerde spelers waren inderdaad terug bij de HSG, maar de thuisploeg ontbeerde natuurlijk wedstrijdritme met vele teruggekeerde spelers, die nauwelijks met het team getraind hadden. Maar het lukte de thuisploeg toch het tegen degradatie strijdende Eisenach, dat ook een aantal dragende spelers weer in de ploeg had na blessures, op de knieën te krijgen.
Reageer!

Oosting E&O verlengt met Toby Trouw

EMMEN - Aanvoerder Toby Trouw speelt ook het komende seizoen in de hoofdmacht van Oosting E&O. De robuuste rechteropbouwer gaat dan zijn zevende seizoen in bij de club uit Emmen. Trouw is na Sander Visser en Wouter Sijpkes de derde sterkhouder die ook na de zomer in het groen-witte tenue te bewonderen is.
Reageer!

EKC 2000 speelt een goede wedstrijd tegen de terechte kampioen

EMMEN - Afgelopen zaterdag speelde EKC 2000 voor haar laatste kans om uitzicht te houden op klassebehoud. De ongeslagen koploper Juventa kwam op bezoek voor hun kampioenswedstrijd. De gasten uit Hardenberg kwamen met maar liefst drie bussen en zorgden samen met het ook talrijk opgekomen thuispubliek voor een fantastische sfeer in de vrijwel uitverkochte sporthal Bargeres in Emmen. De thuisploeg wist het feestje niet te verstoren, de wedstrijd eindigde in 17-20.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

EMMEN - Nu het EK Handbal voor de Heren met een aantal verrassingen weer voorbij is, keren we terug tot het Handbal van alle dag. Ook voor de HSG Nordhorn-Lingen, dat de draad van de competitie in de tweede bundesliga zo goed mogelijk weer probeert op te pakken natuurlijk. En als het kan wat minder wisselvallig dan de laatste wedstrijden voor de EK pauze.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda