Handbal

Kerstconcert Bouke in Atlas Theater

Het kerstconcert dat Bouke in het Atlas Theater op donderdag 21 december gaat geven, is bijna uitverkocht. Meer dan 700 kaarten zijn verkocht dus het bordje “ sold out “ kan bijna omgedraaid worden. Koop dus snel tickets via de site van het Atlas Theater !
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Na het grandioze handbalfeest in de Emsland Arena in Lingen en de overwinning tegen buurgenoot TV Emsdetten staan de volgende mega uitdagingen voor de HSG Nordhorn-Lingen voor de deur. Na een competitie vrij weekend voor de jongens van trainer Bültmann, die zijn contract bij de HSG voor de komende jaren verlengd heeft, begint de HSG zaterdag de 4e november met de mogelijk zwaarste klus van dit seizoen.
Reageer!

Handbalprogramma 29 oktober

ROLDE - Het handbalprogramma van district Noord ziet er voor het weekend 28 en 29 oktober als volgt uit:
Reageer!

Standen handbalcompetitie

Rolde - De handbalstanden na de speelronde van het afgelopen weekend in district Noord zien er per 22 pktober als volgt uit:
Reageer!

Tophandbal net over de grens in Lingen en Nordhorn

LINGEN/NORDHORN - Wat een geweldige derby! Onder het toeziend oog van bijna 3000 ( ! ) toeschouwers, waarvan ook vele supporters van WHV uit Wilhelmshaven, won HSG Nordhorn-Lingen in de Emsland Arena met 28-20 ( rust 14-11 ) van de WHV.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda