Aspiranten.Bedrocks pakken grote overwinning

WINSCHOTEN - De aspiranten speelden afgelopen woensdag een memorabele avondwedstrijd in Winschoten tegen WHSC. Bedrocks begon niet erg best aan slag en na 2 inningen was er nog niet gescoord. Startende werper Pim Kalverla deed zijn best om de Groningers het scoren te beletten, maar dat lukte niet helemaal.


In de tweede inning maakte Dariën Vinke (foto) zijn debuut als werper met als eerste bal een slag. Na wederom een aantal punten tegen te hebben gekregen sloot hij zijn eerste inning als pitcher af met een keurige 3-slag. In de derde inning deed Bedrocks goede zaken aan slag en bracht de achterstand terug naar 14-6.


Werper Thimo Czudar zorgde er vervolgens in record tempo voor dat WHSC niet kon scoren. Omdat de reguliere speeltijd daardoor nog niet voorbij was moest er een vierde inning worden gespeeld. Voor Bedrocks de kans om de achterstand te verkleinen. Maar de Emmenaren lieten meer zien. In een ongekende rally werd maar liefst 13 keer gescoord.

Invalster Lisanne Mol die normaal gesproken bij de pupillen speelt scoorde deze wedstrijd maar liefst 3 keer. De laatste slagbeurt voor WHSC was meer een formaliteit toen


Stijn Rietema gaf laatste werper met snoeiharde ballen de tegenstander geen enkele kans. Eindstand 14-19.

Zomerstop.
Voor alle teams van Bedrocks is nu de zomerstop begonnen, op zondag 20 augustus is de eerstvolgende wedstrijd weer op de Meerdijk.

Renovatie

Inmiddels is de gemeente is begonnen met een renovatie van de grasmat. Het gras wordt kort gemaaid, gevlakt en ingezaaid.

Met deze bewerkingen is het naar verwachting niet nodig de grasmat op de duur volledig te vervangen waardoor het langdurig niet bespeeld kan worden.

Foto’s Bert Springer

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda