Motorsport

Lupino scoort goed in Pankal Pinang

INDONESIË - De 12e wedstrijd in het wereldkampioenschap werd afgelopen weekend verreden in Indonesië. Pankal Pinang was het toneel waar het MXGP circus was neergestreken. Indonesië staat bekend om de vele regen en wisselende omstandigheden. Vrijdag regende het de gehele dag en iedereen maakte zich op voor een natte GP. Lupino scoort goed in Pankal Pinang
Reageer!

Lars van Berkel komt dichtbij zege in het ONK in Veendam

WQAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Veendam dichtbij de eindzege gekomen. Van Berkel wist in beide manches als tweede over de finish te komen, waarmee hij de dagzege gepakt zou hebben.
Reageer!

Wisselend succes Gebben Van Venrooy Kawasaki in Italië

ROGAT - In het Italiaanse Ottobiano stond voor het Gebben Van Venrooy team de elfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP op het programma. Onder tropische omstandigheden werd deze wedstrijd verreden, wat het extra zwaar maakte.
Reageer!

Lastige thuis Grand Prix voor Maxime Desprey

ROGAT - De tiende wedstrijd om het wereldkampioenschap motorcross werd verreden in het Franse St. Jean d‘Angely. Dit was de thuiswedstrijd voor Maxime Desprey. De Franse Kawasaki-rijder had hoge verwachtingen van deze wedstrijd maar een koortsaanval op vrijdag zorgde ervoor dat hij alles behalve fit was.
Reageer!

Succesvol weekend William Kruit

LOPPERSUM - Weer een succesvol weekend voor William en Delina Kruit uit Emmer Compascuum. Zaterdag 9 juni reden ze een grasbaanrace in Loppersum. William werd in de series van de specials nationalen 500cc eerste en tweede en plaatste zich daarmee rechtstreeks in de A-finale. Door een valpartij van een Duitse collega rijder in de A-finale hadden ze een herstart.
Reageer!

Dubbele manchezege voor Lars van Berkel in het ONK 500 in Den Dungen

DEN DUNGEN - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft zijn eerste dubbele mancheoverwinning in een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap binnen. Afgelopen zaterdag zegevierde de crosser uit Veghel op het circuit van Den Dungen en maakte hiermee belangrijke punten goed in de strijd om de titel.
Reageer!

Afsluiter Oange Skyline

EMMEN - Zaterdag 2 Juni was er in de Grote kerk Emmen van 13 uur tot 00.45 met een geweldig afsluiter van Orange Skyline wat ooit begon bij de eerste editie 5 jaar geleden begon. Evert Hoven werd even in ’t zonnetje gezet!
Reageer!

Top tien klassering voor Gebben van Venrooy Kawasaki in Matterley Basin

ENGELAND - Tijdens de Grand Prix van Engeland heeft het Gebben Van Venrooy Kawsaki team zich wederom goed laten zien. De tijdtraining liet zien dat beide rijders zich goed thuis voelden op het prachtige circuit. Alessandro Lupino zette de Kawasaki op een zesde positie neer en Maxime Desprey zette een zestiende tijd op de klok. In de kwalificatieheat was het Lupino die twaalfde werd terwijl Desprey met een achttiende plaats ook ruim in de top twintig te vinden was.
Reageer!

Gebben van Venrooy Kawasaki-rijders scoren goed in GP van Duitsland

TEUTSCHENHAL(Dldl) - Maxime Desprey en Alessandro Lupino hebben zich tijdens de GP in Teutschenthal goed laten zien. De beide rijders uit het Gebben Van Venrooy Kawasaki team scoorden goed en kunnen terug kijken op een geslaagd optreden. Grote winnar van de dag wederom Jeffrey Herlings die nu een voorsporng heeft van 48 punten op zijn naaste comcurrent Antonio Cairoli.
Reageer!

Lars van Berkel laat goede snelheid zien in het ONK 500 in Rhenen

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Rhenen een goede snelheid laten zien. Van Berkel begon in beide manches in de top drie en reed op het technische circuit twee goede manches.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda