Moeizame GP in Loket voor Gebben van Venrooy Kawasaki Racing

LOKET - Na een lange blessureperiode stonden Marcel Conijn en Alessandro Lupino weer aan de start van een GP in Loket. Beide rijders hadden door valpartijen verschillende blessures opgelopen en het gemis aan wedstrijdritme was daardoor goed zichtbaar. Lupino begon het weekend nog goed door in de training en wist een mooie 11e positie te veroveren. In de kwalificatierace kwam de Italiaanse Kawasaki rijder echter ten val in de start. Veel meer dan een 20e positie zat er niet in na een goede inhaalrace.


Tijdens de start van de eerste manche was het Lupino die binnen de top tien begon aan de wedstrijd. Echter tijdens een te verre sprong in de tweede ronde blesseerde Lupino opnieuw zijn hand en moest de wedstrijd staken. Na een check up van zijn hand besloot Lupino gewoon te starten in de 2e manche. Op karakter wist Alessandro er nog een 17e positie uit te slepen na opnieuw een goede inhaalrace.


Voor Marcel Conijn was het ook weer zijn eerste wedstrijd na lang blessureleed. Dat gebrek aan ritme op dit moment nog ontbreekt bij Marcel was goed te zien. Na een moeizame zaterdag kwam Marcel niet verder dan een 37e en 38e positie. Tijdens de beide manches die op zondag verreden werden kwam Marcel gedurende de wedstrijd beter in zijn ritme en sloot deze af op een 31e en 28e positie. Terug te keren na een blessure heeft tijd nodig. Marcel zal de komende periode hard door trainen om weer op zijn niveau te komen. Komend weekend staat het team aan de start in Lommel tijdens de GP van België.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda