Tafeltennis / Tennis

ITASS/DTK’70 BINNEN TWEE UUR LANGS JCV

VUGHT - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 hebben zaterdag wederom met 4-2 gewonnen. In Vught was de ploeg uit Klazienaveen te sterk voor het laag geklasseerde JCV. Met nog een duel voor de boeg tegen nummer laatst Avanti is het bijna zeker dat de Drenten ook komend seizoen op het hoogste niveau acteren. Speler/coach Verwey was tevreden met de zege, maar vond het jammer dat zijn ploeg niet ruimer had gewonnen. ‘Ik zit eigenlijk te wachten op een 5-1 of 6-0 zege. Dat is ons dit seizoen nog niet gelukt en het is een punt waar ik niet tevreden over ben.’
Reageer!

Winst op laagvlieger JCV nodig voor ITASS DTS 70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 spelen komende zaterdag hun voorlaatste wedstrijd in de Eredivisie B. In Vught is JCV de tegenstander. De Drentse formatie is met twee ploegen (Scylla en Pecos) nog in de strijd voor rechtstreekse handhaving op het hoogste niveau. Winst op laagvlieger JCV betekent zo goed als zeker handhaving voor DTK’70. De concurrenten Pecos en Scylla hebben een veel zwaarder programma, waardoor speler/coach Peter Verweij het einde van de competitie met vertrouwen tegemoet ziet.
Reageer!

ITASS/DTK’70 WINT TOPDUEL VAN SCYLLA: 4-2

KLAZIENAVEEN De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben in de eredvisie B goede zaken gedaan. De ploeg uit Klazienaveen versloeg koploper Scylla met 4-2 en naderde de Leidse ploeg tot op één punt. Ook Pecos kwam door de 5-1 zege op JCV dichterbij, waardoor het slot van de competitie erg spannend blijft. DTK’70 lijkt, met nog twee wedstrijden te gaan, in een zetel te zitten voor rechstreekse handhaving (nummers 1 en 2 in de stand). Met nog duels tegen Avanti en JCV voor de boeg heeft ze een beduidend makkelijker programma dan Scylla en Pecos, die elkaar ook nog onderling treffen.
Reageer!

Topduel Eredivisie B: ITASS/DTK’70 - SCYLLA

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 treffen komende zaterdag in de eredivisie B Scylla. De Drentse ploeg, die drie punten achter de Leidse koploper staat, kan weer beschikken over Bas Hergelink. Hij stond vorige week tegen Pecos aan de kant vanwege een blessure. Scylla en DTK’70 zijn zo goed als zeker de ploegen die zich gaan handhaven op het hoogste niveau in Nederland. De nummers 1 en 2 handhaven zich rechtstreeks. Pecos is de enige ploeg die nog roet in het eten kan gooien.
Reageer!

ITASS/DTK'70 houdt Pecos op afstand

OEGSTGEEST - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben concurrent Pecos voorlopig op afstand kunnen houden in de race om rechstreekse handhaving in de eredivisie. In Oegstgeest deelde de ploeg van speler/coach Peter Verweij de punten met de thuisploeg: 3-3. De kloof tussen beide ploegen in de eredivisie B blijft hiermee drie punten. Verweij keek met een tevreden gevoel terug op het duel. ‘Ik denk dat het een terechte uitslag is. We hadden ook niet meer verdiend. Pecos zal misschien volgende week wat dichterbij komen omdat wij tegen koploper Scylla spelen, maar ik denk dat wij uiteindelijk aan het langste eind gaan trekken. Bijkomend voordeel is dat wij onderling beter staan.’
Reageer!

MICHEL DE BOER TEKENT BIJ ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - Eredivisionist Itass/DTK’70 heeft zich voor het volgend seizoen versterkt met Michel de Boer. De 43-jarige tafeltennisser komt over van het Schiedamse Scyedam. De Boer veroverde in 2010 de Nederlandse titel in het enkelspel en werd met FvT tussen 1996 en 2009 negen maal kampioen van Nederland. De Boer speelde het grootste gedeelte van zijn tafeltennisloopbaan voor het Rotterdamse FvT. Hij maakte eenmaal een uitstapje naar de Belgische competitie, waar hij uitkwam voor Hoboken. De Boer kwam twaalf keer uit voor het Nederlandse team. Momenteel speelt hij voor Scyedam, dat in de Eredivisie A de laatste plaats inneemt.
Reageer!

Weer 4-2 zege voor tafeltennismannen ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 lijken een abonnement te hebben op een 4-2 zege. Zaterdag werd in de Eredivisie B voor de zesde maal op rij met deze cijfers gewonnen. Ditmaal werd promovendus Avanti uit Hazerswoude-Dorp aan de zegekar gebonden. De ploeg uit Klazienaveen had van de tegenstander niets te duchten. Alleen speler/coach Peter Verweij verloor tweemaal. ‘Ik had een iets mindere dag en Blom en Greup speelden in de beslissende fase van de wedstrijd net iets beter . Daardoor verloor ik beide duels in vijf games.’
Reageer!

15 maart Open dag bij Tennisclub Rackem.

KLAZIENAVEEN - Met ongeveer een 50 tal jeugdleden is tennisclub Rackem een jonge frisse, gezellige en sportieve club te noemen. Diverse jeugdleden spelen in competitie verband de Tenniskids World tour. Hier kan ieder lid op zijn of haar eigen niveau een leuk potje tennis spelen. Ook binnen de vereniging worden er diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Op zaterdag 15 maart (vandaag dus) houdt Tennisclub Rackem in samenwerking met Tennischool Koning een open dag voor tennisliefhebbers vanaf 5 jaar. Als je wilt kennismaken met deze leuke sport kun je vanaf 10:30 tot en met 12:15 een kijkje nemen op ons tennispark aan de planeet 1 in Klazienaveen.
Reageer!

ITASS/DTK’70 KRIJGT BEZOEK VAN PROMOVENDUS JCV

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 spelen aankomende zaterdag in eigen zaal tegen JCV. De ploeg uit Vught is de promovendus uit de eerste divisie en behaalde tot nu toe zes punten uit drie duels. De Drentse formatie staat fier bovenaan in de Eredivisie B met zestien punten uit vier duels. Na vier duels tegen ploegen die vorig seizoen ook in eredivisie speelden, wacht DTK’70 in de heenronde nu nog duels tegen de kampioenen van de eerste divisie: JCV en Avanti.
Reageer!

Twee zeges voor tafeltennismannen ITASS/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 hebben afgelopen weekeinde twee belangrijke zeges geboekt. Zaterdag werd Tafeltennis Zwolle met 4-2 verslagen, terwijl een dag later met dezelfde cijfers werd gezegevierd over het Leidse Scylla. Daarmee heeft de formatie van speler/coach Peter Verweij een grote stap gezet richting lijfsbehoud in de eredivisie B.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda