Tafeltennis / Tennis

Voorbereiding Rackem open 2014 in volle gang.

KLAZIENAVEEN - Van 13 tot en met 22 juni organiseert tennisclub Rackem uit Klazienaveen het door de Knltb goedgekeurde Rackem open. Dit regionale open tennistoernooi dat vorig jaar meer dan honderd deelnemers trok wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De organisatie mikt dit jaar op een nog iets groter deelnemersveld waardoor er ook voor het publiek voldoende is te zien.
Reageer!

VOORZITTER VELZING VERTREKT BIJ ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - ‘Het besluit om na 25 jaar te stoppen als voorzitter van ITASS/DTK‘70 is geen lichtvaardig besluit welke je in een dag neemt. Het is een samenloop van omstandigheden waarin je terechtkomt en die je dwingen om keuzes te maken’, aldus de heer Velzing in reactie op zijn aanstaande vertrek bij DTK’70. ‘Het besluit om mijn functie neer te leggen heeft enerzijds te maken met het feit dat mijn bedrijfsactiviteiten in Delfzijl behoorlijk in omvang zijn toegenomen, waardoor ik minder tijd heb om inhoud te blijven geven aan de functie, zoals ik altijd heb gedaan.
Reageer!

ITASS/DTK’70 BINNEN TWEE UUR LANGS JCV

VUGHT - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 hebben zaterdag wederom met 4-2 gewonnen. In Vught was de ploeg uit Klazienaveen te sterk voor het laag geklasseerde JCV. Met nog een duel voor de boeg tegen nummer laatst Avanti is het bijna zeker dat de Drenten ook komend seizoen op het hoogste niveau acteren. Speler/coach Verwey was tevreden met de zege, maar vond het jammer dat zijn ploeg niet ruimer had gewonnen. ‘Ik zit eigenlijk te wachten op een 5-1 of 6-0 zege. Dat is ons dit seizoen nog niet gelukt en het is een punt waar ik niet tevreden over ben.’
Reageer!

Winst op laagvlieger JCV nodig voor ITASS DTS 70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 spelen komende zaterdag hun voorlaatste wedstrijd in de Eredivisie B. In Vught is JCV de tegenstander. De Drentse formatie is met twee ploegen (Scylla en Pecos) nog in de strijd voor rechtstreekse handhaving op het hoogste niveau. Winst op laagvlieger JCV betekent zo goed als zeker handhaving voor DTK’70. De concurrenten Pecos en Scylla hebben een veel zwaarder programma, waardoor speler/coach Peter Verweij het einde van de competitie met vertrouwen tegemoet ziet.
Reageer!

ITASS/DTK’70 WINT TOPDUEL VAN SCYLLA: 4-2

KLAZIENAVEEN De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben in de eredvisie B goede zaken gedaan. De ploeg uit Klazienaveen versloeg koploper Scylla met 4-2 en naderde de Leidse ploeg tot op één punt. Ook Pecos kwam door de 5-1 zege op JCV dichterbij, waardoor het slot van de competitie erg spannend blijft. DTK’70 lijkt, met nog twee wedstrijden te gaan, in een zetel te zitten voor rechstreekse handhaving (nummers 1 en 2 in de stand). Met nog duels tegen Avanti en JCV voor de boeg heeft ze een beduidend makkelijker programma dan Scylla en Pecos, die elkaar ook nog onderling treffen.
Reageer!

Topduel Eredivisie B: ITASS/DTK’70 - SCYLLA

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 treffen komende zaterdag in de eredivisie B Scylla. De Drentse ploeg, die drie punten achter de Leidse koploper staat, kan weer beschikken over Bas Hergelink. Hij stond vorige week tegen Pecos aan de kant vanwege een blessure. Scylla en DTK’70 zijn zo goed als zeker de ploegen die zich gaan handhaven op het hoogste niveau in Nederland. De nummers 1 en 2 handhaven zich rechtstreeks. Pecos is de enige ploeg die nog roet in het eten kan gooien.
Reageer!

ITASS/DTK'70 houdt Pecos op afstand

OEGSTGEEST - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben concurrent Pecos voorlopig op afstand kunnen houden in de race om rechstreekse handhaving in de eredivisie. In Oegstgeest deelde de ploeg van speler/coach Peter Verweij de punten met de thuisploeg: 3-3. De kloof tussen beide ploegen in de eredivisie B blijft hiermee drie punten. Verweij keek met een tevreden gevoel terug op het duel. ‘Ik denk dat het een terechte uitslag is. We hadden ook niet meer verdiend. Pecos zal misschien volgende week wat dichterbij komen omdat wij tegen koploper Scylla spelen, maar ik denk dat wij uiteindelijk aan het langste eind gaan trekken. Bijkomend voordeel is dat wij onderling beter staan.’
Reageer!

MICHEL DE BOER TEKENT BIJ ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - Eredivisionist Itass/DTK’70 heeft zich voor het volgend seizoen versterkt met Michel de Boer. De 43-jarige tafeltennisser komt over van het Schiedamse Scyedam. De Boer veroverde in 2010 de Nederlandse titel in het enkelspel en werd met FvT tussen 1996 en 2009 negen maal kampioen van Nederland. De Boer speelde het grootste gedeelte van zijn tafeltennisloopbaan voor het Rotterdamse FvT. Hij maakte eenmaal een uitstapje naar de Belgische competitie, waar hij uitkwam voor Hoboken. De Boer kwam twaalf keer uit voor het Nederlandse team. Momenteel speelt hij voor Scyedam, dat in de Eredivisie A de laatste plaats inneemt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda