Tafeltennis / Tennis

62e Dr. van Leeuwentoernooi 2015 – LTC Emmen.

EMMEN - Dit jaar wordt alweer voor de 62ste keer het Dr. Van Leeuwen tennistoernooi georganiseerd in Emmen. ''We zijn er weer in geslaagd een Cat. 1**** toernooi te organiseren op een niveau dat, zoals bekend, uniek is in het Noorden van Nederland. Bovendien is het Van Leeuwentoernooi het enige 4 sterren toernooi tijdens deze periode''. zegt toernooidirekteur Harry Lassche.
Reageer!

Itass DTK’70 bereikt halve finale

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van Itass DTK’70 hebben afgelopen zondag de halve finale playoff om het landskampioenschap tafeltennis bereikt. Thuis werd met 3-1 gewonnen van Hilversum. Het begin van de wedstrijd was erg stroef. Kopman Michel de Boer keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist de wedstrijd alsnog met 3-2 te winnen van Merijn de Bruin.
Reageer!

Itass DTK’70 wint eerste kwartfinale

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 is uitstekend begonnen aan de playoffs. In de kwartfinale werd de eerste uitwedstrijd tegen Hilversum een 0-3 overwinning geboekt. De zege is een belangrijke stap richting de halve finale in de playoffs om het landskampioenschap tafeltennis.
Reageer!

Itass DTK’70 wint van Hilversum

KLAZIENAVEEN -Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zondagmiddag een overtuigende overwinning behaald tegen Hilversum. De ploeg van speler en coach Peter Verwey won met 4-2. Bij de thuisploeg bleef kopman Michel de Boer aan de kant.
Reageer!

Open dag tennisclub Rackem

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 21 maart heet tennisclub Rackem iedereen welkom een open dag. Op het tennispark aan de Planeet 2 in Klazienaveen kan iedereen die iets meer wil weten van deze leuke sport tussen 10:00 uur en 12:00 uur een kijkje komen nemen. Wij hebben rackets en ballen klaar staan zodat je samen met onze tennislerares Xandra alvast een balletje kunt gaan slaan.
Reageer!

Belangrijke thuiswedstrijd Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK'70 uit Klazienaveen speelt aanstaande zondag 8 maart een belangrijke thuiswedstrijd tegen Smash'
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda