Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 wint eerste kwartfinale

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 is uitstekend begonnen aan de playoffs. In de kwartfinale werd de eerste uitwedstrijd tegen Hilversum een 0-3 overwinning geboekt. De zege is een belangrijke stap richting de halve finale in de playoffs om het landskampioenschap tafeltennis.
Reageer!

Itass DTK’70 wint van Hilversum

KLAZIENAVEEN -Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zondagmiddag een overtuigende overwinning behaald tegen Hilversum. De ploeg van speler en coach Peter Verwey won met 4-2. Bij de thuisploeg bleef kopman Michel de Boer aan de kant.
Reageer!

Open dag tennisclub Rackem

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 21 maart heet tennisclub Rackem iedereen welkom een open dag. Op het tennispark aan de Planeet 2 in Klazienaveen kan iedereen die iets meer wil weten van deze leuke sport tussen 10:00 uur en 12:00 uur een kijkje komen nemen. Wij hebben rackets en ballen klaar staan zodat je samen met onze tennislerares Xandra alvast een balletje kunt gaan slaan.
Reageer!

Belangrijke thuiswedstrijd Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK'70 uit Klazienaveen speelt aanstaande zondag 8 maart een belangrijke thuiswedstrijd tegen Smash'
Reageer!

Itass DTK’70 thuis tegen landskampioen

KLAZIENAVEEN – Zondag 22 februari spelen de heren van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen de eerste thuiswedstrijd van het voorjaarseizoen. Tegenstander is meervoudig Nederlands kampioen Enjoy&Deploy uit Zoetermeer. Enjoy&Deploy is verruit de sterkste tegenstander van de competitie en het belooft dan ook een boeiende wedstrijd te worden.
Reageer!

Itass DTK’70 start met winst

LEIDEN – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zondagmiddag tegen Scylla de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie met 4-2 gewonnen. Het team uit Klazienaveen trad aan met Michel de Boer, Bas Hergelink en nieuwkomer Ahmed Al-Mohannadi.
Reageer!

Annemarie Zijnstra wereldkampioen Wutto

HILVERSUM - Annemarie Zijnstra, lid van de tafeltennis vereniging de Treffers, is zondag in Hilversum voor de 2e maal WERELDKMPIOEN WUTTO geworden. Tevens wist ze de wereldranglijst te winnen en eindigt hier dus ook als nummer 1
Reageer!

Itass DTK’70 eindigt als derde

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zondagmiddag in en tegen Hilversum met 4-2 verloren. In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie trad de ploeg uit Klazienaveen aan zonder kopman Michel de Boer. Consequenties had dit niet, want de zo begeerde plaats bij de eerste zes was vorige week al bereikt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda