Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 bereikt finale landskampioenschap

WATERINGEN – Itass DTK’70 heeft zaterdagavond op eenvoudige wijze de finale om het landskampioenschap tafeltennis gehaald. Thuis werd binnen één uur afgerekend met Salamanders uit Wateringen. De eerste halve finalewedstrijd werd met 0-3 gewonnen en Salamanders was niet met veel ambitie naar Klazienaveen gekomen. Yannick Vostes, Barry Wijers en Koen Hageraats wonnen met 3-0 hun wedstrijden.
Reageer!

Itass DTK’70 wint eerste halve finalewedstrijd

WATERINGEN – Itass DTK’70 heeft de eerste halve finalewedstrijd om het landskampioenschap tafeltennis gewonnen. In Wateringen werd het zaterdagmiddag 0-3 voor het team uit Klazienaveen. Tegenstander Salamanders werd twee weken terug ook al met duidelijke cijfers verslagen in de reguliere competitie.
Reageer!

Itass DTK’70 eindigt als eerste in de competitie

KLAZIENAVEEN – Voor het eerst in de historie zijn de tafeltennisheren van Itass DTK’70 er in geslaagd om als eerste te eindigen in de eredivisie. In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie had Itass DTK’70 een voorsprong van twee punten op concurrent Enjoy & Deploy Taverzo. In Wateringen werd met 1-5 gewonnen van Salamanders, terwijl Taverzo twee punten liet liggen tegen Hercules. In de eindstand is Itass DTK’70 met drie punten voorsprong als eerste geëindigd.
Reageer!

Inwoners Emmen in actie tijdens Landelijke Opschoondag

EMMEN - Tijdens de Landelijke Opschoondag van afgelopen zaterdag gingen veel mensen in het hele land zwerfafval opruimen in hun buurt of wijk. Ook in Emmen, want heel veel mensen in Emmen hadden zich bij verschillende acties aangemeld om op te ruimen. Ook burgemeester Eric van Oosterhout deed hier aan mee. Het thema van de Landelijke Opschoondag 2018 was dit jaar ‘Eén buurt, één missie’.
Reageer!

Dames TTC Emmen verstevigen koppositie

UTRECHT - Zonder coach Lex Bruijn die nog even van de laatste sneeuw in Oostenrijk wilde profiteren gingen de jonkies van Emmen op bezoek bij SVE in Utrecht. In een koude en rumoerige zaal zag inval-coach Harrie Hoogeveen hoe dochter Fleur gespannen het bal voor de Emmenaren opende tegen Melanie van Berkum. In 4 moeizame games kwam toch het eerste punt voor Emmen op het scorebord.
Reageer!

Dames Emmen houden concurrentie op afstand

EMMEN - Op de belangrijke wedstrijd in de 1e divisie B dames van Emmen tegen De Treffers waren behoorlijk wat toeschouwers afgekomen. Het ging tenslotte wel om de vraag wie voorlopig als koploper de competitie zou vervolgen. Tot deze wedstrijd stond Emmen bovenaan de ranglijst, op 1 punt gevolgd door het team uit Roelofarendsveen.
Reageer!

Dames TTC Emmen ontvangt naaste belager De Treffers

EMMEN - Vanmiddag vindt de herstart plaats van de landelijke competitie. In de 1e divisie B ontmoet het jonge damesteam van Emmen de grote concurrent, het tweede team van De Treffers uit Roelofarendsveen. Net als Emmen wonnen de dames van De Treffers hun beide eerste wedstrijden, waardoor zij op de ranglijst de trotse Drentse lijstaanvoerders op 1 punt volgen.
Reageer!

Fleur Hoogeveen clubkampioen TTC Emmen

EMMEN - Zondag 14 januari werd Fleur Hoogeveen de jongste clubkampioen ooit van de TTC Emmen. Een toernooi waar de jongere leden allen in de bovenste regionen van de ranglijst van de club eindigden. Zo was Fleur in de finale te sterk voor Dennis Arends.
Reageer!

Itass DTK’70 verliest topper

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben met 2-4 verloren van Enjoy&Deploy Taverzo. Beide teams stonden voor aanvang van de wedstrijd op een gedeelde eerste plaats. Door de winst van Taverzo in Klazienaveen staat de regerend landskampioen op de eerste plaats in de eredivisie tafeltennis.
Reageer!

Dames van tafeltennisclub Emmen kunnen kroon op het werk zetten

EMMEN - Zaterdag wordt de laatste ronde gespeeld in de landelijke tafeltenniscompetitie. De jonge dames uit Emmen sluiten het seizoen af in Nieuwegein tegen VTV2, de nummer 3 op de ranglijst. Met een voorsprong van 6 punten op concurrent SVE 2 hebben de youngsters grote kans om het kampioenschap in de wacht te slepen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda