Tafeltennis / Tennis

Tafeltennisclub Emmen bereikt een unieke mijlpaal

EMMEN - Tafeltennisclub Emmen bereikte vrijdag avond een unieke mijlpaal. Het eerste zeer jeugdige team werd kampioen in de noordelijke 1e divisie divisie. Het eerste team gaat nu naar een niveau dat in Emmen zelden is bereikt: de derde divisie.
Reageer!

Brons voor Tom Egberink in Amerika

DALEN - De 22 jarige rolstoeltennisser Tom Egberink uit Dalen heeft in het amerikaanse Mission Viejo samen met landgenoot Maikel Scheffers een bronzen plak gehaald, De beste 8 teams van de wereld waren aanwezig en na twee overwinningen en een verliespartij in de poule moesten ze het in de kruisfinale opnemen tegen het engels/frans duo Reid en Jeremiasz.
Reageer!

Itass DTK’70 thuis tegen Westa

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK'70 speelt aanstaande zondag thuis tegen het Westa. De ploeg uit Klazienaveen neemt de tweede plaats in op de ranglijst van de eredivisie.
Reageer!

Itass DTK’70 medekoploper eredivisie

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 heeft zondagmiddag met 5-1 thuis gewonnen van Hilversum. Door de overwinning is de club uit Klazienaveen medekoploper in de eredivisie na vier wedstrijden te hebben gespeeld.
Reageer!

Itass DTK’70 pakt maximale winst

ROTTERDAM – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen zijn het nieuwe seizoen in de eredivisie prima begonnen. In Rotterdam werd een 0-6 uitoverwinning behaald op FVT. Aan de zijde van de ploeg uit Klazienaveen speelden Michel de Boer en de twee nieuwe spelers Barry Wijers en Patrick Oeij.
Reageer!

Fleur Hoogeveen gehuldigd voor haar eerste Nederlandse Kampioenschap

EMMEN - Het jeugd talent uit klazienaveen-noord werd 10 mei nederlands tafeltenniskampioene bij de meisjes welpen. Dat is een unieke prestatie in deze Chinese volkssport, in de Nederland door honderden meisjes beoefend. Daarvan staan er zo'n 85 op de ranglijst bij de welpen van de Nederlandse Tafeltennisbond en daarvan doen uiteindelijk de top tien mee op de kampioenschappen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda