Tafeltennis / Tennis

TTC Emmen wint eerste thuiswedstrijd

EMMEN - Afgelopen vrijdag speelde TTC. Emmen 1 zijn eerste thuis wedstrijd in de 3e divisie tegen SKF uit Veenendaal. Voor Emmen stonden Peter Verweij, Pim van Schaik en Robert Janssen achter de tafel.
Reageer!

Tafeltennissers DTK ’70 oppermachtig

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK ’70 heeft zaterdagavond met duidelijke cijfers de uitwedstrijd in Hilversum gewonnen. Tegen het team uit de mediastad werd het 0-6.Aan de kant van het team uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Michel de Boer en Bas Hergelink.
Reageer!

Battle of the Babes

EMMEN - Aankomende zaterdag wordt om 11.00 uur een meisjestafeltennistoernooi: Battle of the Babes georganiseerd. Het gaat met een aantal leden van het tafeltennis in het noorden niet goed. Er is een grote daling en dan met name bij de meisjes. Door het meisjestafeltennis te stimuleren is dit toernooi georganiseerd. Er zullen 26 tafeltennismeisjes, uit 3 provincies, meedoen aan dit toernooi De opzet van dit toernooi is duidelijk: Gezelligheid en sportiviteit) Het evenement zal worden gehouden bij tafeltennisvereniging TTC Emmen aan de Heckningecamp 26.
Reageer!

Itass DTK’70 speelt dubbel programma

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 speelt dit weekend een dubbel programma in de eredivisie. Zaterdagmiddag staat het thuisduel tegen Klimaatstars uit Middelstum op het programma.
Reageer!

Tafeltennisclub Emmen bereikt een unieke mijlpaal

EMMEN - Tafeltennisclub Emmen bereikte vrijdag avond een unieke mijlpaal. Het eerste zeer jeugdige team werd kampioen in de noordelijke 1e divisie divisie. Het eerste team gaat nu naar een niveau dat in Emmen zelden is bereikt: de derde divisie.
Reageer!

Brons voor Tom Egberink in Amerika

DALEN - De 22 jarige rolstoeltennisser Tom Egberink uit Dalen heeft in het amerikaanse Mission Viejo samen met landgenoot Maikel Scheffers een bronzen plak gehaald, De beste 8 teams van de wereld waren aanwezig en na twee overwinningen en een verliespartij in de poule moesten ze het in de kruisfinale opnemen tegen het engels/frans duo Reid en Jeremiasz.
Reageer!

Itass DTK’70 thuis tegen Westa

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK'70 speelt aanstaande zondag thuis tegen het Westa. De ploeg uit Klazienaveen neemt de tweede plaats in op de ranglijst van de eredivisie.
Reageer!

Itass DTK’70 medekoploper eredivisie

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 heeft zondagmiddag met 5-1 thuis gewonnen van Hilversum. Door de overwinning is de club uit Klazienaveen medekoploper in de eredivisie na vier wedstrijden te hebben gespeeld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda