Annemarie Zijnstra wereldkampioen Wutto

HILVERSUM - Annemarie Zijnstra, lid van de tafeltennis vereniging de Treffers, is zondag in Hilversum voor de 2e maal WERELDKMPIOEN WUTTO geworden. Tevens wist ze de wereldranglijst te winnen en eindigt hier dus ook als nummer 1

Bats
In alle toernooien wordt gespeeld met identieke hardbats (plankjes) of met schuurpapierbats. Gedurende het toernooi moet elke speler gebruik maken van het bat dat op de tafel aanwezig is; het gebruik van eigen bats is niet toegestaan.?

Uitleg: Bij aanvang van een toernooi ligt er op elke tafelhelft een batje. Het bat blijft gedurende het hele toernooi aan dezelfde kant van de tafel, dus er wordt na elke game en bij de wissel in de beslissende game steeds geruild van bat.

Telling

Bij hardbats (plankjes) wordt er gespeeld volgens het gebruikelijke systeem: games tot 11 met aan het einde een verschil van minimaal twee punten.

Tijdens toernooien met ‘schuurpapierbats’ wordt gespeeld wordt het Engelse systeem: games tot 15 en géén twee punten verschil aan het einde van de game.?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda