Beste wielerliefhebber,

EMMEN - De apotheose van de Tour de France nadert en dus is de spanning om te snijden. Ja, Tadej Poga?ar begint met grote voorsprong aan de laatste drie etappes in de Alpen, maar Jonas Vingegaard en Visma | Lease a Bike geven zich echt nog niet gewonnen. En daarachter zal debutant Remco Evenepoel nog durven dromen van een tweede plek.

Bekijk deze mail in je browser



In de WielerFlits Update na de overgangsrit naar Barcelonnette blikken Maxim en Youri natuurlijk vooruit naar de zware bergetappe van vandaag (vrijdag). Wat een rit wordt dat, met de Col de la Bonette tot boven de 2.800 meter boven zeeniveau en daarna ook nog de slotklim naar Isola 2000. En dan wacht zaterdag nog de bergrit naar de Col de la Couillole en zondag de zware afsluitende tijdrit van Monaco naar Nice.

Onze mannen in Frankrijk hebben al meerdere mooie verhalen opgetekend uit het peloton. Het sprookje van Bart Lemmen, bijvoorbeeld. Hoe beleeft de oud-militair en Tourdebutant zijn eerste grote ronde in zijn eerste jaar als WorldTour-prof?

De Barbershop van Alpecin en WielerFlits zat ook deze week weer vol met interessante gasten. Een openhartige Michael Boogerd vertelt over zijn band met de Tour de France, maar ook João Almeida, Marc Soler, Michael Matthews, Nils Politt en Johan van der Velde namen plaats in de kappersstoel. Dat leverde heel interessante gesprekken op!

Een fijn slotweekend van de Tour gewenst!


Nick Doup
Redactiechef WielerFlits

"Iedereen is huiverig voor het plan van Visma | Lease a Bike"

De achttiende etappe in de Tour de France 2024 heeft een schitterende zege opgeleverd voor Victor Campenaerts. De Belgische publiekslieveling boekte naar eigen zeggen de grootste zege van zijn carrière en liet daarbij al zijn emoties varen. Het was de laatste dag voor de sprinters; vanaf morgen zijn louter de klassementsrenners aan zet. Je hoort er alles over in onze dagelijkse podcast uit Spanje: de WielerFlits Update!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister of kijk hier onze podcastLuister of kijk hier onze podcast

Win een SIGMA ROX Fietscomputer t.w.v. € 249,95

Wil jij alles uit je fietsrit halen? Doen dan mee met onze winactie! Dankzij Univé – Supporter van Sport is er op WielerFlits de komende 2 weken een SIGMA ROX fietscomputer bundel ter waarde van €249,95 te winnen!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Doe nu mee met deze winactieDoe nu mee met deze winactie

De nieuwe fiets van Mathieu van der Poel: de gloednieuwe update van de Canyon Aeroad

In de Tour en de nodige andere wedstrijden konden we de nieuwe Canyon Aeroad al een tijdje bewonderen, maar nu heeft de Duitse fabrikant de fiets definitief uit de doeken gedaan. Enorm zijn de vernieuwingen niet en zoals verwacht is hij wat lichter en wat meer aerodynamisch, maar ook op vlakken waar je het niet gelijk verwacht is het frame vernieuwd.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda