Zaalvoetbaltoernooien

Nederlands kampioenschap zaalvoetbal studenten mbo in Emmen

EMMEN - Donderdag 5 februari organiseert Drenthe College de Drentse voorronde van het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal voor mbo-studenten in sporthal Angelslo in Emmen. Het toernooi start om 10.00 uur. De finalewedstrijden staan vanaf 14.45 uur op het programma.
Reageer!

MSC wint voor het eerst Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Meppelers maken in finale tegen Erica 3-1 achterstand goed EMMEN - De zondag hoofdklasser MSC uit Meppel heeft voor het eerst in de geschiedenis het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op haar naam geschreven.
Reageer!

Nieuw Buinen als zesde naar finale Protos Weering Toernooi

STEENWIJKSMOER- Derdeklasser Dedemsvaart presteerde uitstekend en won drie keer, maar moest in de laatste wedstrijd tegen Nieuw Buinen capituleren. De finale gaat nu tussen WVV, Erica, MSC, DZOH, Hoogeveen en Nieuw Buinen. Halverwege de tussenronde, die goed bezocht werd, kon het nog alle kanten op. Germanicus, Dedemsvaart en Nieuw Buinen hadden alle drie nog een kans de finale te halen.
Reageer!

WVV, Erica, Hoogeveen, MSC en DZOH naar finale Protos Weering toernooi

STEENWIJKSMOER - WVV, Erica, Hoogeveen, MSC en het verrassende DZOH hebben zich geplaatst voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Rolder Boys, Nieuw Buinen, HZVV, Dedemsvaart en Germanicus krijgen woensdag 7 januari nog een herkansing zich als zesde te plaatsen voor de finale op zaterdag 10 januari 2015.
Reageer!

Finaledag Kerstzaalvoetbaltoernooi

FRANEKER - In de Kerstvakantie zijn maar liefst 923 teams jeugdteams actief geweest voor het Kerstzaalvoetbaltoernooi. Jongens en meisjes, van de A-junioren t/m de E-pupillen hebben gestreden voor een finaleplaats. Zaterdag 3 januari as. is het dan zover en is sporthal De Trije te Franeker strijdtoneel voor de finalisten. Wij rekenen op veel supporters, want ouders, grootouders, broers, zusjes en andere fans komen hun team natuurlijk aanmoedigen.
Reageer!

Indeling en programma kwartfinales Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - De eerste ronde van de 38e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zit er weer op. Maar liefst 100 teams hebben in 20 sporthallen een poging gedaan om zich te plaatsen voor de kwartfinale. In alle poules hebben bijna alle favorieten wel hun faam waar gemaakt, maar in de volgende ronde wordt het er niet gemakkelijker op. De indeling en programma ziet er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda