EVENEMENTEN

Gerechten uit alle windstreken op BARREL Food Truck Fest in Emmen

EMMEN - Het laatste weekend van mei is het weer zover! Het foodtruckfestival BARREL Food Truck Fest strijkt tijdens het Pinksterweekend maar liefst 4 dagen neer op het Raadhuisplein in Emmen. Lekker eten, drinken en een heleboel gezelligheid zijn de voornaamste kenmerken van dit populaire evenement in het centrum van Emmen.
Reageer!

Frans muziektheater komt niet naar Uitfestival

EMMEN - Vanwege technische redenen heeft de organisatie van het Uitfestival het Franse muziektheaterspektakel Mécanique Vivante moeten annuleren. Mimespeler Kevin Gorczynski (Kevinski) neemt de opening voor zijn rekening. Hij speelt tijdens het festival meerdere voorstellingen.
Reageer!

‘Fietsen en genieten in en rond Hoogeveen’

Inschrijving Fietsfestival Drenthe gestart Hoogeveen - De inschrijving voor het Fietsfestival Drenthe, dat op zaterdag 27 augustus plaatsvindt, is gestart. Het eendaagse fietsevenement is een vervolg op de vorig jaar gehouden Fiets3daagse. De fietstocht van 30 en 40 km gaat door natuurgebieden rondom Hoogeveen, de Boerenveense Plassen, boswachterij Ruinen en Ruinen. Voor slechts zes euro (kinderen tot 12 jaar de helft) ontvangen de fietsers diverse consumpties.
Reageer!

Oertijdmarkt: prehistorisch festival in Emmen

EMMEN - Emmen staat zondag 31 juli in het teken van de Oertijd. Op het terrein van de wielerbaan bij stadion De Oude Meerdijk wordt van 10:00 tot 17:00 uur de 16e editie van de Oertijdmarkt gehouden. Een prehistorisch festival met tal van activiteiten op het gebied van archeologie en geologie, geschikt voor jong en oud.
Reageer!

Traditionele stoetbakkendag in Noordbarge weer gepland.

NOORDBARGE - Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022 staat weer de traditionele stoetbakkendag weer gepland rondom de syoetbakoven in Noordbarge.De stoetbakkendag is inmiddels een begrip. Jaarlijks trekt dit gezellige evenement honderden mensen uit Noordbarge en omgeving. Op de brink in Noordbarge staat een stoetbakoven, die 1 keer per jaar speciaal voor dit evenement wordt warm gestookt om broden te bakken. Uit de verre omgeving komen de mensen broden kopen vanwege hun ambachtelijke smaak.
Reageer!

Emmen krijgt dit jaar een UITfestival

EMMEN – Zaterdag 10 september is het Rensenpark in Emmen het decor van het UITfestival met culturele activiteiten met lokale en internationale artiesten. De gemeente Emmen heeft Stichting Kunst & Cultuur de opdracht gegeven om een nieuw concept te ontwikkelen. Het festival komt in plaats van de UITmarkt.
Reageer!

Jubileumeditie MM Culinair

EMMEN - Na twee jaar uitstel beleeft MM Culinair in 2022 dan eindelijk haar tiende editie! Met gepaste trots nodigen wij u uit deze jubileumeditie met ons te vieren. Waar wij u deze editie mee gaan verrassen, welke restaurants meedoen (we hebben 10 prachtige deelnemers) en welke zakelijke mogelijkheden wij u bieden om hiervan mee te genieten, leest u op onze vernieuwde website.
Reageer!

Proeven aan de toekomst op Innofuture

EMMEN - Op het Esdal College volgt men de ontwikkelingen in de samenleving en op de veranderende arbeidsmarkt op de voet. Het onderwijs sluiten ze hierop zoveel mogelijk aan. De vakken van de toekomst vind je dan ook in de stand van het Esdal College op Innofuture, een groot techniekevenement waar op een speelse manier techniek & innovatie tot leven komen. Innofuture vindt plaats op 1 en 2 april in de oude busremise in Emmen. De scholendag op 1 april is gereserveerd voor leerlingen van klas 1 van de voortgezet onderwijs scholen in Emmen en Ter Apel. Op 2 april is Innofuture voor iedereen (gratis) toegankelijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda