FILM / THEATER

Victor Mids, Jesus Christ Superstar, Ashton Brothers en Najib Amhali zijn komend seizoen te zien in het Atlas Theater in Emmen.

EMMEN - Het ATLAS Theater presenteerde op maandagavond 15 mei exclusief voor genodigden en de Vrienden van het ATLAS Theater op magische wijze de programmering van komend seizoen. Theaterdirecteur Machteld van der Werf en gastpresentator en zanger Charly Luske vertelden in een feestelijke setting over de voorstellingen en het publiek kon deze avond genieten van optredens van Steven Kazan, Thijs Kemperink samen met Erwin Nyhoff en aanstormende cabarettalenten Tobi Kooiman en Marjolijn van Kooten. Highlights nieuw theaterseizoen.
Reageer!

Succesvol seizoen voor het ATLAS Theater

EMMEN - Het theaterseizoen van het ATLAS Theater is nog niet afgelopen, maar het theater heeft nu al een record gehaald qua hoogste bezoekersaantallen ooit. Dit aantal ligt hoger dan verwacht is beter dan de seizoenen vooraf aan corona. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start dinsdag 16 mei om 12.00 uur.
Reageer!

Beleef uniek kijkje achter de schermen in het ATLAS Theater

Voorstellingen voor slechts 10,00 euro tijdens Nationaal Theaterweekend EMMEN - Van 27 tot en met 29 januari 2023 vindt het Nationaal Theaterweekend weer plaats. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Daarnaast zijn er diverse gratis activiteiten gepland om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het theater.
Reageer!

Poppentheater Jinky's Mikmak

KLAZIENAVEEN - Lief klein prachtig meisje uit Oekraine, nog maar een paar dagen in Nederland. Je zat in het publiek. Je lachtte en straalde. Je was na afloop niet bij me weg te slaan. Je vertelde me je verhaal zonder dat ik je woorden begreep, alleen het woord Oekraine verstond ik.
Reageer!

Gratis theaterkaartjes voor 18-jarigen in de gemeente Emmen

EMMEN - Een extra cadeautje voor alle jongeren in de gemeente Emmen die in 2022 hun 18e verjaardag vieren! Zij krijgen deze week een voucher voor twee gratis kaartjes voor het ATLAS Theater in de brievenbus. Met deze tegoedbon kunnen jongeren zelf kiezen welke voorstelling ze willen bezoeken. De kaarten kunnen het hele theaterseizoen, dat loopt tot 30 juni 2023, gebruikt worden. In 2022 blazen in de gemeente Emmen 1262 jongeren 18 kaarsjes uit.
Reageer!

Opnamen De Allergrootste Slijmfilm zijn begonnen

AMSTERDAM - Film is het vervolg op populaire filmreeks De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm. Het allerlaatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks is in de maak. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zijn gisteren de opnamen begonnen van: De Allergrootste Slijmfilm. De Allergrootste Slijmfilm is het vervolg van bioscoop-hits - De Grote Slijmfilm - en De Nog Grotere Slijmfilm.
Reageer!

ATLAS Theater behaalt het Green Key Keurmerk GOUD

EMMEN - Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkt. Jaarlijks worden de organisaties beoordeeld en gekeurd op het gebied van duurzaamheid. Green Key gecertificeerde accommodaties verminderen aantoonbaar CO2 reductie en dragen daarmee hun steentje bij aan klimaatdoelstellingen. Het ATLAS Theater hecht veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en is daarom trots dat ze opnieuw het Green Key Keurmerk Goud in ontvangst hebben mogen nemen.
Reageer!

Energieke aftrap jongerenpanel Drentse theaters

EMMEN - Maandagavond 7 februari vond in Theater DNK de aftrap plaats van de eerste bijeenkomst van de werkgroepen jongerenpanels, een initiatief van Schouwburg Ogterop in Meppel, ATLAS Theater in Emmen, Theater De Tamboer in Hoogeveen en DNK Theater in Assen. De vier Drentse theaters willen graag meer jongeren in de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar aan zich binden. Ieder theater voor zich heeft de afgelopen maanden via een wervingscampagne deelnemers voor een jongerenpanel gezocht.
Reageer!

Het ATLAS Theater verwelkomt 1.000e Vriend

EMMEN - De Vrienden van het ATLAS Theater zijn al sinds het bestaan van het ATLAS Theater (geopend in 2016) verbonden aan het theater. Het is een vereniging van theaterliefhebbers die het ATLAS Theater een warm hart toedraagt. Een betrokken club mensen die het theater op allerlei gebieden ondersteunt. Zo worden er onder andere een aantal voorstellingen door hun gefinancierd en organiseren ze diverse opera-cursussen rondom de operavoorstellingen. Dat de Vrienden zich thuis voelen in ATLAS blijkt wel uit het feit dat ze alweer hun 1.000e vriend hebben mogen verwelkomen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda