Metamorfose voor Theatercafé: Welkom in het Vrienden Café!

EMMEN - Het theatercafe van het ATLAS Theater heeft een prachtige metamorfose ondergaan en is nu officieel geopend als het Vrienden Cafe. Deze nieuwe naam benadrukt de belangrijke bijdrage van de Vrienden van het ATLAS Theater, die de transformatie mede mogelijk hebben gemaakt, aldus theaterdirecteur Machteld van der Werf.


Op zondag 13 oktober vond de feestelijke opening plaats van het Vrienden Café, een moderne en gezellige ontmoetingsplek waar bezoekers kunnen samenkomen om te proosten en na te praten over de voorstelling die ze zojuist hebben bezocht. De vernieuwde inrichting zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor theaterliefhebbers.

Uitnodigende sfeer

Rob Wilhelm, voorzitter van de Vrienden van het ATLAS Theater, sprak tijdens de opening zijn enthousiasme uit: “We zijn enorm trots op het resultaat. Het Vrienden Café biedt een uitnodigende sfeer waarin theaterliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en de ervaringen van de avond kunnen bespreken. Dit is een belangrijke aanvulling op ons theater en versterkt de verbinding met onze bezoekers. Leuke toevoeging is ook het lokale talent dat regelmatig optreedt na afloop van een voorstelling. Samen maken we van elke theaterbezoek een bijzonder moment!”.

Zie www.vriendenatlastheater.nl voor meer informatie over de activiteiten van de Vrienden van het ATLAS Theater en www.atlastheater.nl voor het complete voorstellingsoverzicht van dit theaterseizoen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda