FILM / THEATER

Beleef uniek kijkje achter de schermen in het ATLAS Theater

Voorstellingen voor slechts 10,00 euro tijdens Nationaal Theaterweekend EMMEN - Van 27 tot en met 29 januari 2023 vindt het Nationaal Theaterweekend weer plaats. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Daarnaast zijn er diverse gratis activiteiten gepland om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het theater.
Reageer!

Poppentheater Jinky's Mikmak

KLAZIENAVEEN - Lief klein prachtig meisje uit Oekraine, nog maar een paar dagen in Nederland. Je zat in het publiek. Je lachtte en straalde. Je was na afloop niet bij me weg te slaan. Je vertelde me je verhaal zonder dat ik je woorden begreep, alleen het woord Oekraine verstond ik.
Reageer!

Gratis theaterkaartjes voor 18-jarigen in de gemeente Emmen

EMMEN - Een extra cadeautje voor alle jongeren in de gemeente Emmen die in 2022 hun 18e verjaardag vieren! Zij krijgen deze week een voucher voor twee gratis kaartjes voor het ATLAS Theater in de brievenbus. Met deze tegoedbon kunnen jongeren zelf kiezen welke voorstelling ze willen bezoeken. De kaarten kunnen het hele theaterseizoen, dat loopt tot 30 juni 2023, gebruikt worden. In 2022 blazen in de gemeente Emmen 1262 jongeren 18 kaarsjes uit.
Reageer!

Opnamen De Allergrootste Slijmfilm zijn begonnen

AMSTERDAM - Film is het vervolg op populaire filmreeks De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm. Het allerlaatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks is in de maak. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zijn gisteren de opnamen begonnen van: De Allergrootste Slijmfilm. De Allergrootste Slijmfilm is het vervolg van bioscoop-hits - De Grote Slijmfilm - en De Nog Grotere Slijmfilm.
Reageer!

ATLAS Theater behaalt het Green Key Keurmerk GOUD

EMMEN - Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkt. Jaarlijks worden de organisaties beoordeeld en gekeurd op het gebied van duurzaamheid. Green Key gecertificeerde accommodaties verminderen aantoonbaar CO2 reductie en dragen daarmee hun steentje bij aan klimaatdoelstellingen. Het ATLAS Theater hecht veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en is daarom trots dat ze opnieuw het Green Key Keurmerk Goud in ontvangst hebben mogen nemen.
Reageer!

Energieke aftrap jongerenpanel Drentse theaters

EMMEN - Maandagavond 7 februari vond in Theater DNK de aftrap plaats van de eerste bijeenkomst van de werkgroepen jongerenpanels, een initiatief van Schouwburg Ogterop in Meppel, ATLAS Theater in Emmen, Theater De Tamboer in Hoogeveen en DNK Theater in Assen. De vier Drentse theaters willen graag meer jongeren in de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar aan zich binden. Ieder theater voor zich heeft de afgelopen maanden via een wervingscampagne deelnemers voor een jongerenpanel gezocht.
Reageer!

Het ATLAS Theater verwelkomt 1.000e Vriend

EMMEN - De Vrienden van het ATLAS Theater zijn al sinds het bestaan van het ATLAS Theater (geopend in 2016) verbonden aan het theater. Het is een vereniging van theaterliefhebbers die het ATLAS Theater een warm hart toedraagt. Een betrokken club mensen die het theater op allerlei gebieden ondersteunt. Zo worden er onder andere een aantal voorstellingen door hun gefinancierd en organiseren ze diverse opera-cursussen rondom de operavoorstellingen. Dat de Vrienden zich thuis voelen in ATLAS blijkt wel uit het feit dat ze alweer hun 1.000e vriend hebben mogen verwelkomen.
Reageer!

Muzikant en acteur Charly Luske in Atlas

EMMEN - In deze gloednieuwe aflevering van 'ATLAS op bezoek bij...' bezoeken we niemand minder dan Charly Luske. Charly werkt vooral als muzikant maar ook als acteur en is daarnaast presentator en producent. Wij spraken hem over zijn nieuwe voorstelling: The Story of Robbie Williams. In de serie -ATLAS op bezoek bij....- gaan we langs verschillende artiesten om ze te interviewen over hun voorstelling, carriere, prive leven en meerrrrr!
Reageer!

Hiep hiep, hoera! Dit weekend vieren wij ons jubileum weekend!

EMMEN - Afgelopen vrijdag zonden we onze eigen spectaculaire Jubileum Spelshow uit via podium.tv en Facebook Live. Met onder andere Karin Bloemen, Tineke Schouten, Charly Luske en Peter Heerschop in de teams was het een groots spektakel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda