image ‍ Ruben Hein doet aftrap zomerseizoen De Amer op 25 mei om 16.00 uur

AMEN - De eer is aan Ruben Hein om het zomerseizoen 2024 van Cultureel Cafe De Amer af te trappen met een concert op het fraaie buitenpodium in de tuin van De Amer. Voor liefhebbers is er voorafgaand aan het concert een wandeling door Nationaal Park Drentsche Aa.

Pianist, zanger, natuurliefhebber en fervent vogelaar, Ruben Hein (1982) wordt alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem, eigenzinnige pianospel en soulvolle popsongs. Hein’s debuutalbum 'Loose Fit’ bracht hij in 2010 uit en sindsdien toert hij met zijn eigen muziek en speelt hij in binnen- en buitenland.

Bij het grote publiek werd Ruben bekend door zijn muzikale bijdrage in het programma "Linda's Zomerweek" en door het winnen van ‘Wie is de Mol’.
In 2018 bracht hij zijn album ‘Groundwork Rising’ uit. De single ‘Everything I Say (Magnolia)’ werd door Radio2 opgepikt als Top Song. Intussen is Ruben zes albums en vele liveoptredens verder, solo, met band, maar bijvoorbeeld ook met het Metropoleorkest.

Voor zijn vijfde studioalbum bracht Ruben zijn twee grootste liefdes, muziek en natuur, samen op de bijzondere plaat 'OCEANS', onder andere geïnspireerd door een reis naar Antarctica. Dit album was de start voor zijn stichting ‘AANPOTEN’, met als doel om de biodiversiteit in Nederland te helpen herstellen. Op zijn meest recente album genaamd ‘LEVELLER’, dat voorjaar 2023 uitgekomen is, richtte Ruben zich weer even op zijn eigen staat van zijn en hoe zijn levensvragen zich verhouden tot de natuur en het dierenrijk.

Op zaterdag 25 mei om 16.00 staat Ruben Hein solo op het buitenpodium van De Amer.

Wandelen met Ruben Hein
Voorafgaand aan het concert is er voor de liefhebbers van muziek én natuur een fijne wandeling door Nationaal Park Drentsche Aa, een samenwerking van De Amer met Ruben Hein en onder begeleiding van een boswachter van Staatsbosbeheer. De wandeling is alleen te boeken als je ook naar het concert gaat, er is plaats voor veertig wandelaars. De wandelaars worden vanaf 11.00 uur ontvangen door Ruben Hein in De Amer. De totale afstand is ongeveer 10 km, onderweg is er een pauze waar voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Reserveren voor het concert, of voor de wandeling in combinatie met het concert via www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren .

Ruben Hein

Zaterdag 25 mei

Aanvang wandeling: 11.00 uur, aanvang concert 16.00 uur

Cultureel Café De Amer, Amen 20 in Amen

Entree concert: € 25,00 incl. twee consumpties

Entree wandeling plus concert: € 40,00 (incl koffie, thee, lunch en twee consumpties tijdens concert)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda