Muziektheatervoorstelling in De Huiskamer

Muziektheatervoorstelling - Als ik droom - van Ekaterina Levental met harp en zang op zaterdag 6 april om 20.00 uur in - De Huiskamer - Nieuw Amsterdam Met - Als ik droom - onderzoekt Ekaterina de kracht van dromen en verbeelding, als middelen om hoop en inspiratie te vinden.


Inspiratie om nieuwe richtingen te zoeken, en hoop in moeilijke situaties. Ze belicht in dit
programma de invloed van haar eigen jeugddromen op haar latere leven, en die van haar voorbeelden. Wat inspireerde componisten om hun meesterwerken te maken, wat waren hun dromen, hoe heeft dat uitgepakt en wat kunnen wij ervan leren?

Eén van die componisten is de Nederlandse Anna Cramer, die 150 jaar geleden geboren werd in Amsterdam. Haar uitzonderlijk talent is in al die jaren nooit voldoende erkend. Anna leefde in roerige tijden, en was kwetsbaar als alleenstaande vrouw. Met haar onverzettelijkheid en eigenzinnigheid is ze een inspiratiebron voor Ekaterina.

Het is een gevarieerd programma met diverse gedichten op muziek. Slapen, waken, dromen, eeuwigheid en vergankelijkheid; de cirkel van het leven verbindt de diverse stukken in dit persoonlijke programma, dat eindigt met vrolijke Joodse volksmuziek. Meer info: https://ekaterina.nl

Adres: Dommersweg 32 te Nieuw Amsterdam.
Kaarten mail naar: hhfhemmen@hotmail.com of T. 06.44186492

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda