Lin Up Wij zijn Hello Festival,

EMMEN - Drents trots, het meest hartverwarmende en mooiste evenement van het Noorden. Een no-nonsense samenkomen van bezoekers en artiesten. Een reunie! Bij Hello Festival draait het om saamhorigheid, gezelligheid, dansen en plezier maken. Bourgondisch zou je het kunnen noemen.


In 2022 toveren wij op 11 juni de Grote Rietplas voor de 18e keer om tot een festivalweide van formaat, van alle gemakken voorzien. In enkele dagen wordt er een compleet dorp opgebouwd dat de naam Hello draagt. Gestaag gegroeid maar niet meer weg te denken in het eerste of tweede weekend van juni. Een thuiskomen voor velen. De aftrap van een zwoele Drentse zomer!

In 2002 begonnen onder de naam Back to The 80’s in een lokale discotheek, gegroeid naar Retropop in de buitenlucht en uiteindelijk gefundeerd naar Hello Festival waar duizenden levensgenieters samenkomen.

Met de waarden van vroeger, maar de norm van nu heeft de organisatie besloten om het Retro stigma achter zich te laten en verder te gaan onder de naam Hello Festival. Vele bezoekers, artiesten, acts of bands voelen zich niet Retro en wij bieden immers een platform voor alle muziekliefhebbers, ook onze nieuwe generatie. De lijst van acts en bezoekers die voor gingen is bewonderenswaardig. Festival liefhebbers prijzen Hello om haar aanbod. Van Lenny Kravitz tot Tom Jones van Europe tot Nile Rogers, vergezeld door Neerlands trots en lokaal talent, betraden onze heilige gronden. Keer op keer weet de organisatie te verbazen.

Hello Festival 2022 is op alles voorbereid. Ook op de onvoorspelbare weersomstandigheden in ons kikkerlandje. De ervaring leert namelijk dat het wel eens kan spoken begin juni. Alle optredens worden daarom ondergebracht in tenten. Een totale upgrade van ons festivalterrein.

Op 11 juni aanstaande vindt Hello Festival plaats. Door de erbarmelijke omstandigheden waar de organisatie de afgelopen jaren mee te kampen heeft gehad doen we een klein jasje uit en gaan we dit jaar terug naar één festivaldag. Natuurlijk mag onze geroemde camping niet ontbreken. Wij verwelkomen jullie dan ook graag van vrijdag t/m zondag op onze Hello Festivalcamping. Tip: Boek een kant en klare tent via Festitent en ervaar de gezelligste festivalcamping van Nederland zelf!

De vrijdagavond voor het moment suprême is van ons! Voor de echte liefhebber, de Die-hard; ons campingfeest. Voor iedereen toegankelijk. Niemand uitgesloten. Bij zijn is meemaken. Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien.

https://drive.google.com/drive/folders/1d-PmJcaN6K6uigmK46XIr_axvkDN-vRs?usp=sharing

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda