HOVC verliest in Musselkanaal

MUSSELKANAAL- In de zondag 2e klasse I wist HOVC de uitwedstrijd in en tegen Musselkanaal niet in winst om te zetten. Na een 3-0 ruststand verloor het uiteindelijk met 3-2. Vooral in de eerste helft gaven de mannen uit Odoorn-Exloo en Valthe de wedstrijd uit handen. Binnen 10 minuten stond het 1-0 door Ike Kramers e10 minuten laten scoorde Mark van der Laan de 2-0 binnen voor de thuisclub.

Na iets meer dan een half uur was de wedstrijd eigenlijk gelopen toen Niels Becker voor een 3-0 ruststand zorgde. In de 2e helft deed HOVC wel van zich spreken. Twintig minuten voor tijd scoorde Gertjan Spijker de 3-1. Daarna volgden drie gele kaarten op rij voor Ruben Meerkerk, Peter Fokke en mark van Bergen.

Vijf minuten voor tijd wist Frank Fokke, die ook nog een gele kaart incasseerde, nog de aansluitingstreffer te scoren en werd het nog even spannend. Maar de tijd was daarna te kort om ook nog de gelijkmaker, die gezien de tweede helft misschien wel verdiend was, nog te maken. Eindstand 3-2.