Dik verdiende overwinning Weiteveense Boys

WIJSTER - In de zaterdag 5e klasse D speelde Weiteveense Boys wegens het eigen onbespeelbaar veld, haar thuiswedstrijd tegen Wijster in Wijster en won met 2-0. Het werd volgens trainer Andree Steenhuis een dik verdiende overwinning. In de eerste helft moest het wel lang wachten op de eerste treffer, want die viel pas in de laatste minuten voor de thee via Jesper Scherpen. Na de thee bleven de boys net als in de eerste helft de bovenliggende partij.

Ook in het tweede part moesten de Weiteveners geduld hebben en wisten pas in de 84e minuut de wedstrijd via Thom Scheper in het slot te zetten. En dat had volgens trainer Andre Steenhuis zeker wel eerder moeten gebeuren gezien de kansen die het in de hele wedstrijd kreeg. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys, dat met 0-0 gelijkspeelde tegen Protos, op het programma.