SVBC laat punten achter in Witteveen

WITTEVEEN – In de zondag 5e klasse D liep SVBC opnieuw tegen een nederlaag op. Nu was het Witteveense Boys 87 dat op eigen veld met 4-1 te sterk was voor de mannen van trainer Henk Hoogenbirk. Na een gelijk opgaande beginfase was het in de 22e minuut Thijs Uineken die de thuisclub op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Drie minuten later had Davey Geerts een snel antwoord door de 1-1 te scoren.

Op slag van rust nam de thuisclub opnieuw een 2-1 voorsprong via Tim van Brouwershaven. Na de thee probeerde SVBC het wel, maar een kwartier voor tijd ging de wedstrijd in het slot via Thijs Uineken die uiteindelijk ook vlak voor tijd met zijn derde treffer van de middag voor eenn4-1 eindstand zorgde. SVBC speelt komende zondag op eigen veld vanaf 14.00 uur tegen Pekelder Boys.