AMATEURVOETBAL

Terechte nederlaag voor SVBO zat

BARGER OOSTERVELD – Voor SVBO (zat) was er zaterdagmiddag weinig eer te behalen, want het Coevorder CSVC ging het effectiefst met de geboden kansen om. Het kwam drie keer voor het SVBO doel en scoorde ook drie keer. Na een 0-1 via Bart Turien zorgden Hilko Koster en Ruben Meijer voor een 0-3 ruststand.
Reageer!

Henk Teuben matchwinner voor EHS’85

VEELERVEEN – In de zondag 3e klasse B won EHS’85 met 2-1 van Veelerveen op een slecht veld met erg slecht voetbal. Vlak voor rust kreeg verdediger Ivo Bos een elleboog op zijn wenkbrauw tot bloedens aan toe. De scheidsrechter keurde echter de goal van Veelerveen goed, zo werd het op slag van rust 1-1 nadat Henk Teuben EHS’85 een kwartier eerder EHS’85 al op 0-1 had gezet.
Reageer!

Monsterzege voor Bargeres en verlies voor CEC

NIEUW SCHEEMDA – In de zaterdag 5e klasse F boekte Bargeres gistermiddag met 16-0 een monsterzege op Oldambtster Boys in Nieuw Scheemda. Topscoorder Yorick Zweerink liet goed van zich gelden met zeven doelpunten. De overige doelpunten van Bargeres werden gemaakt door Mitchell de Graaf (2), Sirbroo Nzoka (2), Jelmer ten Cate, Coen Tent en Sander de Bruin.
Reageer!

Frank Fokke scoort hattrick, maar HOVC verliest wel

RODEN – In de zondag 2e klasse I verloor HOVC na een 1-3 ruststand met 4-3 van koploper Roden. Frank Fokke van HOVC scoorde een hattrick maar dat leverde de fusieclub uit Odoorn-Exloo en Valthe geen punt op. HOVC, dat met zes punten uit zes duels een lastige start van het seizoen kent na de promotie, begon goed in Roden en wist het de koploper in een 5-3-2 formatie heel lang lastig te maken. Frank Fokke maakte drie geweldige goals maar HOVC kreeg geen loon naar werken. Roden toonde na de 2-0 en de 3-1 veerkracht en won uiteindelijk met 4-3.
Reageer!

Nipte nederlaag voor Zwartemeerse Boys

NIEUW BUINEN - In de zondag 4e klasse D liep Zwartemeerse Boys in en tegen koploper Nieuw-Buinen tegen een nipte 1-0 nederlaag op. Het werd een wedstrijd waarin het doelpunt van Brandon Meems halverwege de eerste helft, waarin ook nog twee spelers van Nieuw-Buinen tegen geel opliepen, na later bleek ook de winnende treffer.
Reageer!

Sc Erica gelijk en verlies voor Twedo

ERICA – In de zondag 2e klasse H eindigde de wedstrijd tegen Dalen in een 2-2 gelijkspel. Sc Erica opende de score via Dennis Fecken, maar Dalen kwam via Tijmen Venhorst na een half uur op gelijke hoogte. 1-1. Het was op slag van rust Ricardo Bruins die Sc Erica weer op een 2-1 voorsprong wist te zetten. Dalen gaf het niet op en Tijmen Venhorst wist met zijn tweede treffer de eindstand op 2-2 te zetten.
Reageer!

Drenthina kan achterstand wegwerken

ASSEN - In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen Achilles en Drenthina na een 1-0 ruststand in 1-1. Drenthina trainer Robert Oosting:,,In de eerste helft speelden wij eigenlijk te angstig, doordat wij toch nog een aantal spelers missen wegens blessures. Wij kregen wel kansen, want Finn Hoogeveen mistte in een één op één situatie met de Achilles keeper een mogelijkheid om te scoren".
Reageer!

SVBO laat punten liggen bij hekkensluiter Hoogezand

HOOGEZAND – In de weekend 1e klasse J moest SVBO zaterdagmiddag in Hoogezand genoegen nemen met 1-1 gelijk. SVBO begon goed want tien minuten voor rust zorgde Ronald Gerdes voor de 1-0 voorsprong, maar na een uur spelen kwam Hoogezand op gelijke hoogte. SVBO probeerde wel door te drukken, maar kreeg het niet voor elkaar in Hoogezand om de winst te pakken.
Reageer!

DZOH hard onderuit in Groningen

GRONINGEN - De topper in de 1e Klasse J tussen Oranje Nassau en DZOH eindigde in een 6-1 nederlaag voor DZOH. De gasten uit Emmen kwamen al vroeg op achterstand. Via Max Heijnen werd het wel snel weer gelijk en met de 1-1 werd ook de rust bereikt. DZOH-trainer Karlo Meppelink kon zich bepaald niet vinden in de nederlaag.
Reageer!

WKE 16 pakt puntje in Groningen

GRONINGEN - In de weekend 1e klasse J kwam WKE 16 na een 1-2 voorsprong uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 eindstand. De Emmenaren begonnen overigens voortvarend door doelpunten van Djairo Fik en Lorenzo Hindriks halverwege de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong. Helaas wisten de mannen van interim-trainer Albert Koops deze mooie stand niet vast te houden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda