AMATEURVOETBAL

Verlies van Zwartemeerse Boys

ZWARTEMEER - In de zondag 4e klasse D werd de wedstrijd Weiteveense Boys – SPW afgelast wegens de slechte gesteldheid van het veld. De wedstrijd Zwartemeerse Boys - Wijster ging wel door, maar leverde geen overwinning op voor de Zwartemeerders. Wijster kwam halverwege de eerste helft op 0-1, maar na iets meer dan een half uur was het Hidde Walda die de 1-1 scoorde en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

NWVV wint van Wagenborger Boys

NIEUW WEERDINGE- In de zaterdag 5e klasse F was NWVV de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar in de eerste helft kwam Wagenborger Boys uit een zeldzame uitval via een strafschop op 0-1. Brian Tent maakte hands op de doellijn en dezelfde Tent kon de stand na 25 minuten weer rechtzetten, maar mistte nu zelf een strafschop na een overtreding op Erwin Schipper. In de 35e minuut werd een mooie aanval goed afgerond door Erwin Schipper. 1-1.
Reageer!

WKE '16 met 5-1 van Winsum

EMMEN - In de 1e klasse J heeft WKE 16 onder leiding van de nieuwe trainer Bjorn Zwikker met 5-1 gewonnen van Winsum. De Emmenaren wisten veel kansen te creëren en deed dat met goed gevoetbald. Voor rust was het duel al beslist. Devando Fik scoorde in een half uur liefst drie keer. Daarna werd er tweemaal gescoord door Lorenzo Hindriks. Sam Kamphuis maakte in de 2e helft nog de 5-1 namens Winsum. WKE 16 staat nu negende in de 1e klasse J met 14 punten. Volgende week speelt WKE 16 een uitwedstrijd tegen Velocitas 1897.
Reageer!

SVBO gelijk en DZOH verliest

BARGER OOSTERVELD - In de 1e klasse J moest SVBO op het eigen sportpark zaterdagmiddag genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel tegen PKC 83 en staat op een 5e plaats met 16 uit 12. Komende zaterdag staat Winsum - SVBO op het programma. DZOH liep in Hoogeveen tegen HZVV een 4-0 nederlaag op door doelpunten van Sander Dzemidzic (2x), Alex Zomer en Jens van Rooijen. Tom Bosma liep 20 minuten voor tijd tegen een rode kaart op. DZOH stond op dat moment al met 3-0 achter en staat nu 4e met 19 uit 11 en ontvangt zaterdag het lager geplaatste GRC Groningen.
Reageer!

EHS 85 kan geen vuist maken tegen Westerwolde

WESTERWOLDE - De enige wedstrijd die zondag in de wijde omgeving doorging was die tussen Westerwolde en EHS 85. Na de 2-0 zege overheerste toch vooral de blijdschap bij de thuisploeg. EHS 85 had ook nog eens de pech dat de thuisploeg al na twee minuten op voorsprong kwam door spits Rene van der Laan. Hierdoor kon Westerwolde rustig achteroverleunen en gokken op de snelheid van dezelfde Van der Laan.
Reageer!

SC Erica onderuit tegen Steenwijkerwold

ERICA - SC Erica wist het inhaalduel tegen Steenwijkerwold in de Tweede Klasse H niet met punten te bekronen, want na 90 minuten stond er een 0-2 op het scorebord. SC Erica was wel veel aan de bal , maar was niet creatief genoeg om daar ook winst uit te halen, terwijl dat in de strijd om uit de onderste regionen weg te komen wel belangrijk was.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda