Basketbal

Gas Terra Flames - Rotterdam Basketbal College uitverkocht

GRONINGEN - Aanstaande zaterdag speelt GasTerra Flames haar laatste competitiewedstrijd voordat de Play Offs beginnen. De wedstrijd begint om 20:00 uur tegen Challenge Sports / Rotterdam Basketbal College en is (nagenoeg) uitverkocht! Dit geldt voor zowel de publiekstribune als de businesstribune. Op dit moment staat GasTerra Flames tweede in de competitie. De derde plaats wordt ingevuld door EiffelTowers Den Bosch.
Reageer!

Stepco BSW is de tegenstander van vanavond

GRONINGEN - Vandaag staat Stepco BS Weert (alweer) op het programma. Om 19:30 uur begint de wedstrijd tegen de huidige nummer 7 van de competitie. Vanavond zijn al ruim 4.000 stoelen verkocht! Voor de publiekstribune zijn slechts nog enkele stoelen te koop. Let op: Vol = Vol. Een bomvol MartiniPlaza moet leiden tot de zesde thuisoverwinning van GasTerra Flames op rij!
Reageer!

Zaterdagavond: Topper thuis tegen Den Bosch

GRONINGEN - Morgen om 19:30 uur wordt de topper gespeeld tussen GasTerra Flames en EiffelTowers Den Bosch. Een wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst. Wedstrijden tegen Den Bosch zijn altijd bijzonder. Er zit veel emotie en beleving in bij beide teams. De eerste thuiswedstrijd werd gewonnen, terwijl de return nipt werd verloren. Deze derde wedstrijd tegen EiffelTowers is belangrijk. Zeker omdat er dinsdag een grote (beker) uitdaging voor de deur staat, maar ook omdat de stand op de ranglijst van belang is. Er moet gewonnen worden om het aantal verlieswedstrijden weer gelijk te trekken.
Reageer!

Fikse korting voor de jeugd

GRONINGEN - Tegenstander van zondag 4 december is Rotterdam Basketbal College. De wedstrijd begint om 15.00 uur. Speciale gasten zijn Sinterklaas en zijn Pieten. MartiniPlaza opent om 13.30 uur de deuren. Op zaterdagavond spelen Leiden en Den Bosch tegen elkaar en zal de winnaar van dat duel samen met GasTerra Flames aan kop van de Dutch BasketBall League komen. Op zondag kan GasTerra Flames de koppositie weer overnemen door te winnen van de hekkensluiter.
Reageer!

Vanavond start Europees avontuur voor GAS Terra Flames

GRONINGEN - GasTerra Flames speelt vanavond in MartiniPlaza de thuiswedstrijd tegen het Litouwse Rudupis. Deze club is de nummer 3 van deze sterke Litouwse basketbalnatie en de eerste van drie tegenstanders in de Eurocup 2011-2012. Het duel begint om 19.30 uur. Om eventuele rijen bij de kassa te voorkomen, wordt aangeraden kaarten te bestellen via onderstaande link en de tickets zelf uit te printen.
Reageer!

Vanavond klassieker in MartiniPlaza

GRONINGEN - GasTerra Flames heeft na zes wedstrijden de koppositie in handen in de Dutch Basketball League. In de laatste wedstrijd van het eerste kwart van de competitie treft de ploeg van coach Hakim Salem vanavond EiffelTowers Den Bosch, de andere ploeg die nog maar ??n keer verloor in de voorgaande competitieduels. Het duel geldt als een ware klassieker in de basketbaleredivisie. De clubs zijn door het ontbreken van Amsterdam en Den Helder op het hoogste niveau eigenaars van de meest gevulde prijzenkasten. Om 18.00 uur gaat de hal open. Om wachtrijen te voorkomen, wordt sterk aangeraden tickets online te bestellen via onderstaande link. Om 19.24 uur is de spelerspresentatie. De tip-off is om 19.30 uur.
Reageer!

Start voorverkoop passe-partout Eurocup voor seizoenkaarthouders

GRONINGEN - Deze week ontvingen alle seizoenkaarthouders een e-mail over de aankoop van een Eurocup passe-partout. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met maandag 24 oktober tegen een gereduceerd tarief en met voorrang een passe-partout voor drie Eurocup-wedstrijden aanschaffen. En hun eigen stoel reserveren! Vanaf dinsdag 25 oktober zal de kaartverkoop voor iedereen opengesteld worden. GasTerra Flames speelt in groep C van de Eurocup en heeft voor de thuiswedstrijden het volgende programma op de agenda staan: 15-11-11: GasTerra Flames - BC Rudupis 29-11-11: GasTerra Flames - Aris BSA 20-12-11: GasTerra Flames - CEZ Nymburk
Reageer!

Koploper tegen landskampioen

GRONINGEN- GasTerra Flames is na vier wedstrijden de koploper in de Dutch Basketball League. De ploeg van coach Hakim Salem herstelde zich afgelopen zaterdag in Wijchen van de pijnlijke nederlaag tegen Zwolle van precies een week geleden. Na vier speelronden is er geen enkele ploeg meer die nog ongeslagen is. Komende zaterdagavond staat een kraker op het programma tegen landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden. De ploeg van coach Toon van Helfteren heeft twee duels gewonnen en ??n verloren en staat op de tweede plek achter de Groningers. Het gaat goed met de verkoop voor dit competitieduel. Bestel online kaarten om een wachtrij bij de kassa te voorkomen. De kassa opent zaterdag 22 oktober om 18.00 uur. Het duel begint om 19.30 uur, de spelerspresentatie om 19.24 uur.
Reageer!

Zaterdag eerste wedstrijd, tegen Japan

GRONINGEN - Zaterdagavond speelt GasTerra Flames de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Om 19.30 uur is het Nationale Team van Japan de tegenstander in Martiniplaza. De wedstrijd wordt georganiseerd is samenwerking met de Koninklijke Vereeniging van Volksvermaken. Deze wedstrijd is de eerste in een serie van acht oefenwedstrijden. Het is ook de eerste wedstrijd van het nieuwe team, onder leiding van de nieuwe coach Hakim Salem. Kaarten voor deze wedstrijden zijn eenvoudig te reserveren via onderstaande link. Zaterdag vanaf 18.00 uur is er kaartverkoop bij de kassa van GasTerra Flames de zijfoyer van Martiniplaza.
Reageer!

Programma GasTerra Flames nu definitief

GRONINGEN - Het speelschema van GasTerra Flames is inmiddels helemaal definitief. Er hebben zich in de afgelopen weken nog enkele wijzigingen voorgedaan. Belangrijkste wijziging is het wisselen van twee thuiswedstrijden in Martiniplaza. Op zaterdag 18 februari heeft Zwolle plaatsgemaakt voor Weert. Zwolle komt nu zelf op dinsdag 6 maart naar Groningen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda