Twee duels voor Gas Terra Flames

GRONINGEN - GasTerra Flames speelt vanavond de thuiswedstrijd tegen Rotterdam en komt zaterdagavond opnieuw in actie tegen Bergen op Zoom. Beide duels in Martiniplaza beginnen om 19.30 uur. Vanavond vanaf 18.00 uur vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in de Supportersbar. Bestuurslid Bert Rolf van GasTerra Flames van zal dan een toespraak houden, net als voorzitter van de Supportersvereniging Donar, Bert Nienhuis.

Na de zware decembermaand met zeven duels binnen drie weken, heeft de ploeg van coach Marco van den Berg afgelopen zondag de draad weer opgepakt en werd Akrides met liefst 34-116 aan de kant gezet in het bekertoernooi. In de kwartfinale van de NBB-beker volgt nu een dubbele ontmoeting met Binnenland, de koploper in de Promotiedivisie

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van de heren Harryvan, Bosveld en De Vries. De kassa’s zijn vanavond en zaterdag open vanaf 18.00 uur. Kaartjes voor volwassenen kosten 12 euro. Jeugd tot en met 16 jaar betaalt 6 euro. Het is daarnaast eenvoudig kaarten te bestellen via internet, via onderstaande link.    

Bestel online kaarten voor ZATERDAG    

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda