Slotfase van de competitie breekt aan

GRONINGEN - Nog twee thuiswedstrijd in Martiniplaza, nog twee uitwedstrijden en daarna begint GasTerra Flames aan de play-offs. Afgelopen weekend werd in Almere voor de tweede keer in de historie de NBB-beker binnengesleept. Dit voorjaar hoopt de ploeg van coach Marco van den Berg daaraan het vierde kampioenschap toe te voegen.

Zaterdagavond is Amsterdam de tegenstander in een bomvol Martiniplaza. Naar verwachting ruim 4.000 fans zullen hun opwachting maken. Flames moet nog drie van de vier resterende wedstrijden winnen om de eerste plek in de reguliere competitie definitief af te dwingen.

Na afloop van de wedstrijd zullen de spelers hun opwachting maken in de BBC en de Sportbar beneden vanwege de bekerwinst. Meteen na afloop van de wedstrijd wordt het team op de vloer gehuldigd door wethouder van sport Frank de Vries.

Er zijn momenteel nog enkele honderden kaarten in de verkoop voor het duel van morgen, tegen Amsterdam. Bestel via de onderstaande link nu eenvoudig online kaarten voor de voorlaatste competitiewedstrijd. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda