BETAALD VOETBAL

Mike Willems versterkt technisch team FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft zich tot de zomer van 2024 verzekerd van de diensten van Mike Willems. Hij zal als technisch manager de dagelijkse en operationele leiding krijgen over het technische team inclusief het scoutingsapparaat. Willems zal bij de club voornamelijk samenwerken met Jurjan Mannes (hoofd scouting), Grads Fühler, Jan Korte, alsook met hoofdtrainer Dick Lukkien.
Reageer!

SVBO gaat als zesde naar de finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - SVBO heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Het was in de slotfase spannend in de tussenronde en hadden SVBO, Gramsbergen en Valthermond nog een kans op de finale. Uiteindelijk was de 4-0 zege van SVBO op Valthermond en de kleine zege van Gramsbergen op Achilles genoeg voor de zondag eersteklasser om zich zaterdag bij de overige vijf finalisten te scharen.
Reageer!

Antoine van der Linden nieuwe teammanager FC Emmen

EMMEN - Antoine van der Linden is de nieuwe teammanager van het eerste elftal van FC Emmen. De 46-jarige oud-speler van de club tekent een contract tot de zomer van 2025. Van der Linden speelde in totaal 97 wedstrijden voor onze club. In Nederland kwam de geboren Rotterdammer ook uit voor Sparta Rotterdam, FC Groningen en Heracles Almelo. Ook kende hij buitenlandse avonturen bij Swindon Town (Engeland) en CS Marítimo (Portugal).
Reageer!

FC Emmen overtuigend langs FC Dordrecht: 4-0

EMMEN - Na de 3-2 zege op NEC op Spaanse bodem heeft FC Emmen ook de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft gewonnen: eerstedivisionist FC Dordrecht werd in Emmen met 4-0 verslagen. Rui Mendes (2), Jasin-Amin Assehnoun en Mohamed Bouchouari waren de doelpuntenmakers.
Reageer!

FC Emmen speelt tegen FC Dordrecht

EMMEN - FC EMmen speelt vanmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht, de nummer 16 in de Keuken Kampioen Divisie, en de wedstrijd begint om 12.00 uur op sportpark Meerdijk is vrij toegankelijk. Voor ee eventueel hapje en drankje zal er ook een kiosk geopend zijn.
Reageer!

Remi van Ekeris terug naar FC Lisse

EMMEN - Remi van Ekeris maakt de overstap naar FC Lisse. In januari van 2022 bewandelde de creatieve middenvelder de omgekeerde route en verruilde hij de geel-blauwen voor FC Emmen. In het Drentse rood-wit maakte de twintigjarige Van Ekeris geen officiële minuten in het eerste elftal. Wel was hij een vaste waarde bij FC Emmen Onder 21 en speelde hij afgelopen zomer in de voorbereiding meerdere wedstrijden. FC Lisse is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Jack’s League (Tweede Divisie) en staat momenteel achtste in de competitie.
Reageer!

Gerhard Wermink keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na een half jaar keert Gerhard Wermink terug bij FC Emmen. De trainer tekent een contract tot de zomer van 2026 en zal zich richten op fysiek en performance bij de eerste selectie. Wermink was al fysiek trainer in het seizoen 2021-2022, toen FC Emmen kampioen werd van de Keuken Kampioen Divisie. Vervolgens vertrok hij naar Feyenoord als mentor voor de trainers in de onderbouw en assistent-trainer van Feyenoord Onder 17. Vanaf januari 2023 legt hij die functie neer en gaat hij dus wederom bij FC Emmen aan de slag.
Reageer!

FC Emmen Pop Store weer geopend in andere pand

EMMEN - De FC Emmen Pop-up Store is terug! Sinds gisteren hebben we weer een winkel in Emmen-centrum. Dit keer zitten we in een pand dat volledig gestript is en leeg stond, in plaats van een volledig ingerichte winkel. Je vindt ons aan de Noorderstraat 22, vlak naast de Brownies & Downies.
Reageer!

FC Emmen weer terug in Emmen

De spelers zijn na hun korte vakantie weer terug in Emmen. Afgelopen maandag werd er onder toeziend oog van de altijd aanwezige supporters voor het eerst weer getraind op De Oude Meerdijk. De blik gaat op vrijdag 9 december, want dan spelen we om 14.00 uur in eigen stadion tegen SV Meppen. De wedstrijd is vrij toegankelijk. Op maandag 12 december vertrekt de selectie naar Estepone voor het trainingskamp.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda