Biljarten / Darten

De Drie Paardjes winnen Ep Oosterhof Bokaal

EMMEN - Het biljartteam van De Drie paardjes 2 in Emmen is het afgelopen weekend winnaar geworden van de finale om Ep Oosterhof Bokaal. Met een score van 9-2 werd het team van De Barnstee 2 uit Bargeroosterveld van de tafel geweest. Ep Oosterhof heeft in zijn leven heel veel betekent voor de biljartbond Zuidoost Drenthe en daarom werd als eerbetoon de Eppie Oosterhof Bokaal in het leven geroepen. De top vier van de reguliere competitie speelt aan het eind van het seizoen een extra ronde om deze wisselbokaal. Een bokaal waar elke club trots op is om die een keer te winnen.
Reageer!

Barnstee 4 kampioen biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

BARGER OOSTERVELD - In de 1e klasse van de biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe (BILZOD) werd het kampioenschap pas op de laatste speeldag beslist. Door een 7-4 overwinning op Postkantoor 1 uit Emmen werd de Barnstee 4 uit Barger-Oosterveld kampioen. De mannen van Barnstee 4 eindigden onder leiding van teamcaptain Hans Schiphouwer de competitie na 25 wedstrijd met een voorsprong van 6 punten op Barnstee 3. Het werd overigens een drie dubbele slag voor de Barnstee in deze competitie, want Barnstee 2 wist nog net de Drie Paardjes 2 van het podium te stoten.
Reageer!

Biljart Top 12 Toernooi in Nieuw-Weerdinge

IEUW WEERDINGE - In het Top 12 toernooi wordt al jaren gestreden om wie de beste Libre biljarter van de dag competitie Groningen-Drenthe is geworden. In het seizoen 2022-2023 werd deze gehouden tussen de 12 beste libre biljarters. Voorheen [voor de corona periode] werd dit toernooi altijd in Valthermond gehouden maar door omstandigheden werd biljartclub De Badde gevraagd om dit toernooi in het Multi Functioneel Centrum De Badde te Nieuw -Weerdinge Eerste Kruisdiep O.Z.9 te houden.
Reageer!

Biljart Top 12 biljart toernooi in De Badde

NIEUW WEERDINGE - In het Top 12 toernooi dat zal worden gespeeld in NIeuw Weerdinge wordt er gestreden om wie de beste Libre biljarter van de dagcompetitie Groningen Drenthe is geworden van het seizoen 2022-2023 deze word gehouden tussen de 12 beste libre biljarters. Voorheen [voor de corona periode] werd dit toernooi altijd in Valtermond gehouden maar door omstandigheden werd ons gevraagd om dit toernooi in Nieuw-Weerdinge te gaan houden in het Multi Functioneel Centrum De Badde te Nieuw Weerdinge Eerste Kruisdiep O.Z.9 en wel op Zaterdag 22 en Zondag 23 April A.S.
Reageer!

Inschrijving Open Emmen Driebanden geopend

NIEUW AMSTERDAM - De komende weken zal in biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam weer de jaarlijkse Masters Driebanden worden afgewerkt. Het Open Emmens Driebanden kent weer een aantal voorronden waarvoor de inschrijving inmiddels al weer is geopend. De organisatie is ook deze keer weer in handen van biljartvereniging De Viersprong en men kan zich aanmelden voor een voorronde bij Erwin de Groot, tel: 06-41608264 of bij Jan Rozenveld, tel: 06-29496935.
Reageer!

Erwin de Groot wint voor de vierde keer Drentse Masters

HOOGEVEEN - In het afgelopen weekend wist Erwin de Groot uit Emmen voor de vierde keer “De Drentse Masters”, het officieus Drents kampioenschap driebanden op zijn naam te schrijven. Het toernooi dat ook nu weer werd georganiseerd in biljartcentrum Le Aquit in Hoogeveen kende een mooie finale tussen Erwin de Groot en Arno Strijker uit Hoogeveen.
Reageer!

Open Drie Paardjes Biljarttoernooi.

EMMEN - Welkom bij het Eerste open Drie Paardjes Biljarttoernooi. Wij zullen ons eerste biljart toernooi spelen met 8 voorrondes in juni en eentje in juli. Op deze avonden die elke keer om 20.00 van start gaan zullen 4 personen per avond mee spelen, de beste 2 per avond gaan door naar onze halve finales. Er wordt Libre Biljart gespeeld. Elke avond zal er iemand aanwezig die het biljarten begeleid.
Reageer!

Open Emmens Kampioenschap Driebanden

NIEUW AMSTERDAM - Gisteravond is in biljartcafe De Viersprong in Nieuw Amsterdam een begin gemaakt met de voorronden voor het Open Driebanden Kampioenschap van Emmen. Het gaat om negen voorronden die zowel overdag als in de avond gepland staan de komende twee weken. De finalepoules zullen worden gespeeld op zaterdag 9 maart vanaf 10.00 uur en zondag 10 maart vanaf 10.00 uur.
Reageer!

Inschrijving geopend voor de 6e Zwaagstra Biljarttoernooi.

HOOGEVEEN - De Stichting Biljarten voor Goede Doelen in Drenthe en Omstreken organiseert ieder jaar het Zwaagstra Biljarttoernooi. De stichting is een maatschappelijke organisatie met een ideologische doelstelling. De revenuen van het toernooi worden gedoneerd aan kinderdagverblijven die zich gespecialiseerd hebben in de opvang van geestelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen in de grotere plaatsen in Drenthe.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda