De Drie Paardjes winnen Ep Oosterhof Bokaal

EMMEN - Het biljartteam van De Drie paardjes 2 in Emmen is het afgelopen weekend winnaar geworden van de finale om Ep Oosterhof Bokaal. Met een score van 9-2 werd het team van De Barnstee 2 uit Bargeroosterveld van de tafel geweest. Ep Oosterhof heeft in zijn leven heel veel betekent voor de biljartbond Zuidoost Drenthe en daarom werd als eerbetoon de Eppie Oosterhof Bokaal in het leven geroepen. De top vier van de reguliere competitie speelt aan het eind van het seizoen een extra ronde om deze wisselbokaal. Een bokaal waar elke club trots op is om die een keer te winnen.


En dat is nu ook het team van De Drie Paardjes. Een week eerder wist De Drie Paardjes in de halve finale Barnstee 4, de kampioen van de competitie al uit te schakelen terwijl Barnstee 2 van het 3e team van de Bargeroostervelders wist te winnen. Op de eigen tafel toonden de spelers van De Drie Paardjes zich prima op hun gemak en konden aan het eind van een lange avond de zo fel begeerde Ep Oosterhof Wisselbokaal in ontvangst te nemen.

Op de foto het winnende team met de grote bokaal bestond uit v.l.n.r. Freddie Menke, Koert Bruinsma, Vera Lunenborg, Flip Been en Marcel Koning.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda