Golfen

Golfer Sven Maurits alsnog beloond als sportman van Drenthe

HAVELTE - Dinsdag 5 april werd het Sportgala Drenthe in het ATLAS Theater in Emmen gehouden. Hier werden de prijzen voor de categorien sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg uitgereikt. Golfer Sven Maurits werd beloond met de titel sportman van 2021, maar kon deze avond wegens ziekte niet aanwezig zijn om zijn prijs in ontvangst te nemen.
Reageer!

Toch een "Open Zwartemeer" op Landgoed Zwartemeer

ZWARTEMEER - Het wordt normaal georganiseerd in april, door COVID-19 dit jaar uitgesteld. Gelukkig is het toch nog gelukt om het toernooi op deze datum te organiseren. Het wordt gespeeld op de baan van het Sportlandgoed, één van de mooiste par3 banen in Nederland. Gelegen in een mooie rustgevende omgeving, vertoef je in een mooi stukje Drenthe. Tussen de verschillende holes ligt een prachtig beekje, dat af en toe bezocht wordt door een ijsvogel. Als je daar dan ook nog mag golfen, is met een beetje mooi weer, je dag geslaagd.
Reageer!

Stroeve start nekt Heren 1

EMMEN - Zondagmiddag kregen Bedrocks Heren 1 het Groninger Caribe op bezoek. Ook deze middag beloofde gezien de stand in de competitie weer een moeilijke pot te worden. In de wedstrijd onder leiding van de scheidsrechters Devi Seijkens en Erik Eilering (foto onder) kreeg startend werper Ruben van Wieren moeilijk grip op de slagmannen uit Groningen.
Reageer!

Freek Gielen nieuwe trainer Oosting E&O

EMMEN - E&O is blij dat het Freek Gielen kan presenteren als nieuwe trainer voor de herenselecties van E&O. De 30-jarige Gielen tekent een 2-jarig contract bij de club uit Emmen. In de zomer van 2015 maakte hij als speler de overstap van Achilles Apeldoorn naar E&O. De geboren en getogen Limburger speelde daarvoor bij Bevo Panningen en Swift Arnhem. Na één seizoen maakt hij de switch van speler naar coach van het 2e herenteam en de A-jeugd.
Reageer!

Lineke Bekkema is iedereen de baas tijdens Schutrups Golf Open

EXLOO – Lineke Bekkema, was zondag de stralende winnares van het Schutrups Open Golf in Exloo. Samen met het perfecte weer en maar liefst zestig deelnemers was het Schutrups Golf Open afgelopen zondag een meer dan geslaagd evenement.
Reageer!

Golfbaan in Erica best gewaardeerde 9 holes baan van Nederland

ERICA - Vandaag is bij de Golfers’ Choice Award van Leadingcourses bekend gemaakt dat Golfbaan Zuid-Drenthe is uitgeroepen tot best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De golfbaan neemt de leiding over van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.Leadingcourses.com is de grootste golfbaanvergelijker van Europa en heeft daarnaast nog veel grotere ambities: iedere golfer gaat met behulp van beoordelingen en data laten bepalen waar hij/zij gaat golfen.
Reageer!

Golfbaan in Erica best gewaardeerde 9 holes baan van Nederland

ERICA - Vandaag is bij de Golfers’ Choice Award van Leadingcourses bekend gemaakt dat Golfbaan Zuid-Drenthe is uitgeroepen tot best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De golfbaan neemt de koppositie over van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.
Reageer!

Judoka’s Vos sluiten jaar goed af.

HOOGEVEEN - Het laatste judotoernooi van dit jaar was het kersttoernooi in Hoogeveen. Hier werden door een aantal judoka’s van Vos uitstekende resultaten behaald. In de seniorenklasse behaalde Dave van Lier de 1e plaats. Hij won zijn wedstrijden met grote overtuiging en ook de finale van Huibert Huisman uit Lelystad.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda