Toch een "Open Zwartemeer" op Landgoed Zwartemeer

ZWARTEMEER - Het wordt normaal georganiseerd in april, door COVID-19 dit jaar uitgesteld. Gelukkig is het toch nog gelukt om het toernooi op deze datum te organiseren. Het wordt gespeeld op de baan van het Sportlandgoed, één van de mooiste par3 banen in Nederland. Gelegen in een mooie rustgevende omgeving, vertoef je in een mooi stukje Drenthe. Tussen de verschillende holes ligt een prachtig beekje, dat af en toe bezocht wordt door een ijsvogel. Als je daar dan ook nog mag golfen, is met een beetje mooi weer, je dag geslaagd.


Het Zwartemeer Open wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Er hebben zich tot nu toe meer dan vijftig deelnemers aangemeld. De spelers komen uit heel Nederland. Er komen mensen uit Bilthoven, Ees, Meppel, Orvelte, Koudum, Oostwold, Erica en zelfs iemand uit Duitsland. Ook hebben we een aantal spelers die al vanaf de eerste keer meedoen, om er een paar te noemen, de heer en mevrouw Sloots, de heer van de Vinne en volgens mij is ook de heer Warris er vanaf het begin bij.

De winnaar van de laatste twee edities, Jenno Wolters, heeft zich ook weer opgegeven dit jaar. Verder komen de winnaars van het Dutch Open 2020 in de categorieën senioren en heren ook langs dit jaar. Ook onze club is natuurlijk vertegenwoordigd in het deelnemersveld.

‘s Morgens begint de dag met ontvangst en koffie, daarna starten we om 10:00 uurmet de eerste ronde. Tussen de middag verzorgt het team van het Sportlandgoed de innerlijke mens met een goed verzorgde lunch. Daarna volgt om 13:00 uur de tweede ronde.

Om 15:30 uur hebben we dan een borreluurtje met hapjes. Tijdens deze bezigheid zullen we de eindstand uitrekenen en aansluitend de prijzen uitreiken.

Tenslotte nog een dankwoord voor het team van het Sportlandgoed voor het meedenken , het golfbaanonderhoud door Geert de greenkeeper en het verzorgen van de deelnemers! We hopen op een mooie dag met fijn weer zondag 20 september.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda