Handbal

HSG Nordhorn-Lingen faalt voor weinig toeschouwers.

NORDHORN/LINGEN - De HSG heeft zich in de jongste thuiswedstrijd van zijn slechtste kant laten zien. Tegen het bepaald niet imponerende THSV Eisenach leed het in de laatste seconde een onnodige nederlaag ( 26-27 ). Na de last seconde overwinning in en tegen Hagen ( 24-25 ), waardoor men de 2e plek weer overnam van Hagen, viel het dubbeltje dus nu net de verkeerde kant op. Het was een verdiende overwinning voor de gasten aangezien de HSG één van zijn slechtste wedstrijden van de laatste tijd speelde.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De koploper, de VFL Gummersbach, was toch een maatje te groot voor de HSG. Na een ruststand van 13-15 verloor de thuisclub uiteindelijk met 22-28 en daarmee gelijk ook haar ongeslagen thuisrecord. Tot 5-4 ging het duel voor ongeveer 1700 toeschouwers in de EmslandArena gelijk op. Een 6-0 loop bracht de gasten op 5-10 en leek de wedstrijd al beslist. Vlak voor rust kwamen de roodwitten terug tot 13-15 en leek er weer veel mogelijk.
Reageer!

Jazz op de Zondagmiddag in Rue de la Gare afgelast

EMMEN - Vanwege de nieuwe coronamaatregelen gaat het optreden van Jasper Stoffers in café Rue de la Gare niet door. Het concert in het kader van Jazz op de Zondagmiddag zou op 5 december plaatsvinden. Het optreden wordt op een latere datum opnieuw geprogrammeerd.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Super super super. Wie had dat gedacht? De HSG Nordhorn-Lingen op plaats 2!. De beide uitwedstrijden werden gewonnen. Bij Tusem Essen ( thuis altijd sterk ) ging het wel heel gemakkelijk. Na een ruststand van 15-10 in het voordeel van de HSG liep men in de tweede helft alleen maar verder uit. En dat zonder 1e keeper Bjorn Buhrmester, die ziek thuis gebleven was.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda