Paardensport

Indoor Hartje Drenthe domineert

ASSEN - Wie worden de opvolgers van Eline Klont (dressuur) en Maureen Bonder (springen) bij het concours hippique Indoor Hartje Drenthe? Op 4 en 17 januari weten de paardensportliefhebbers dat. In de eerste twee weken van januari zijn namelijk alle ogen van liefhebbers van de hippische sport volledig gericht op Beilen. In de manege van de paardensportvereniging Stroomruiters wordt van 3 tot en met 17 januari Indoor Hartje Drenthe gehouden, een concours hippique waarbij de dressuursport en het springen volop aan bod komen.
Reageer!

Indoor Hartje Drenthe domineert in eerste weken van januari

BEILEN - Wie worden de opvolgers van Eline Klont (dressuur) en Maureen Bonder (springen) bij het concours hippique Indoor Hartje Drenthe? Op 4 en 17 januari weten de paardensportliefhebbers dat. In de eerste twee weken van januari zijn namelijk alle ogen van liefhebbers van de hippische sport volledig gericht op Beilen.
Reageer!

Vos grijpt Gemeente Assen Prijs

ASSEN - Robert Vos is zaterdagavond na een prachtige springwedstrijd winnaar geworden van de Gemeente Assen Prijs. Met Carat (Cardento x Krevad) rondde de ruiter uit Wierden de winning round af in 39.53 seconden en dat was bijzonder snel.
Reageer!

Daniël Schneiders vierspantopper in Assen

ASSEN - Wanneer de testwedstrijd voor vierspannen van vrijdag en zaterdag de graadmeter is voor de toekomstige World Cup wedstrijd, dan wacht het NIC Assen een prachtig spektakel. De zes vierspannen die tijdens het World Cup Test Event in de TT Hall in actie kwamen, maakten er een imponerende wedstrijd van.
Reageer!

De Boer wint boeiende finale Z

ASSEN - Lennard de Boer is zaterdagmiddag in de TT Hall winnaar geworden van de finale klasse Z om de PMF Mechanical Prijs. In een prachtige en tot het eind boeiende finale reed hij met Davidof (v Zento) een tijd van 32.06. Dat was zo scherp dat niemand er meer onder door ging.
Reageer!

Rianne Visscher haalt in slotfase uit

ASSEN - Het venijn zat in de staart tijdens de finale van de klasse L gisteravond (donderdagavond) in de TT Hall in Assen. Pas in de laatste rit van de barrage viel de beslissing. Rianne Visscher uit Meeden zette de stand in die laatste rit nog even op de kop door de tijden die voor haar waren gereden, aan haar laars te lappen.
Reageer!

Marriet Hoekstra, Aniek Diks en Jules de Bruijn zegevieren

ASSEN - De tweede dag van het concours hippique NIC Assen was voor veel regionale deelnemers een drukke dag. Verschillende ruiters en amazones traden meerdere malen aan. Telkens met een ander paard. Er werden wedstrijden gereden in de klassen M, Z en ZZ.
Reageer!

Wereldkampioenen brengen spektakel bij NIC Assen

ASSEN - Het is nog niet eerder vertoond tijdens het Noordelijke Internationaal Concours hippique NIC Assen. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober komen de wereldkampioenen in het vierspanrijden naar de TT Hall. Een unieke wedstrijd met veel spektakel.
Reageer!

Adelinde Cornelissen met “toekomstpaard” naar NIC

ASSEN - Dressuuramazone Adelinde Cornelissen zal tijdens het NIC Dressuurgala op zondagavond 12 oktober met één van haar “toekomstpaarden” in de ring verschijnen. De amazone won onlangs op de Wereldruiterspelen in Caen individueel de bronzen medaille.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda