Paardensport

Winn Winn wint met ruiter Ramsay

ASSEN - Toepasselijker kon het niet vrijdagavond in de TT Hall in Assen. De Amerikaan Andrey Ramsay werd met zijn elf-jarige merrie Winn Winn (Chin Chin x Wagenaar) tijdens het concours NIC Assen winnaar van de Rabobank Prijs, een wedstrijd over hindernissen van 1.45 m, met barrage.
Reageer!

Grandioze Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op zaterdag 14 maart 2015 organiseert Paardensport Vereniging de Grootveldruiters in samenwerking met Hengstenhouderij Wilting uit Wachtum, weer hun jaarlijkse hengstenshow.De show vindt plaats in Manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen. Gelegen aan de N34 Emmen â
Reageer!

Martijn van Geel snelt naar winst in Grote Prijs van Beilen

BEIULEN - Winnen en snel gereden. En toch het gevoel hebben dat het nog sneller had gekund. Martijn van Geel had dat gevoel, nadat hij zaterdagavond op prima wijze de Grote Prijs van Beilen op zijn naam had geschreven. De 31 jarige ruiter uit Erm zegevierde in de manege van de Stroomruiters in Beilen voor Angelique Hoorn (Wanneperveen) en Lennard de Boer (Nieuwleusen).
Reageer!

Indoor Hartje Drenthe maakt zich op voor climax

BEILEN - Het concours hippique Indoor Hartje Drenthe werkt deze week toe naar de climax. Die is komende zaterdagavond, wanneer de Grote Prijs van Beilen wordt verreden. Tal van bekende regionale ruiters hebben zich aangemeld bij de organiserende vereniging Stroomruiters in Beilen.
Reageer!

Uitslagen dressuur Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Indoor Hartje Drenthe kent nog tot en met dinsdag 7 januari dressuurwedstrijden. Vrijdag 9 januari wordt verder gegaan met de springrubrieken.
Reageer!

Dressuur bij Indoor Hartje Drenthe met regiotoppers

BEILEN - In de laatste dagen van 2014 zijn vele vrijwilligers van de paardensportvereniging Stroomruiters uit Beilen druk met het in gereedheid brengen van de manege voor het jaarlijkse concours Indoor Hartje Drenthe.
Reageer!

Indoor Hartje Drenthe domineert

ASSEN - Wie worden de opvolgers van Eline Klont (dressuur) en Maureen Bonder (springen) bij het concours hippique Indoor Hartje Drenthe? Op 4 en 17 januari weten de paardensportliefhebbers dat. In de eerste twee weken van januari zijn namelijk alle ogen van liefhebbers van de hippische sport volledig gericht op Beilen. In de manege van de paardensportvereniging Stroomruiters wordt van 3 tot en met 17 januari Indoor Hartje Drenthe gehouden, een concours hippique waarbij de dressuursport en het springen volop aan bod komen.
Reageer!

Indoor Hartje Drenthe domineert in eerste weken van januari

BEILEN - Wie worden de opvolgers van Eline Klont (dressuur) en Maureen Bonder (springen) bij het concours hippique Indoor Hartje Drenthe? Op 4 en 17 januari weten de paardensportliefhebbers dat. In de eerste twee weken van januari zijn namelijk alle ogen van liefhebbers van de hippische sport volledig gericht op Beilen.
Reageer!

Vos grijpt Gemeente Assen Prijs

ASSEN - Robert Vos is zaterdagavond na een prachtige springwedstrijd winnaar geworden van de Gemeente Assen Prijs. Met Carat (Cardento x Krevad) rondde de ruiter uit Wierden de winning round af in 39.53 seconden en dat was bijzonder snel.
Reageer!

Daniël Schneiders vierspantopper in Assen

ASSEN - Wanneer de testwedstrijd voor vierspannen van vrijdag en zaterdag de graadmeter is voor de toekomstige World Cup wedstrijd, dan wacht het NIC Assen een prachtig spektakel. De zes vierspannen die tijdens het World Cup Test Event in de TT Hall in actie kwamen, maakten er een imponerende wedstrijd van.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda