Paardensport

33ste Concours Hippique Coevorden

COEVORDEN - Het jaarlijkse terugkerende Concours Hippique in het van Heutzspark te Coevorden is hét visitekaartje van onze vereniging. PSV de Kasteelruiters zijn dan ook trots om dit concours in 2016 voor de 33ste keer te mogen organiseren. “Ik dank alle sponsoren, vrijwilligers, leden en de Gemeente Coevorden voor de medewerking die verleend wordt om het concours tot een succes te maken. Samen proberen we de paardensport in de regio te promoten en bevorderen.”; aldus Voorzitter Gert-Jan van der Meij.
Reageer!

Boeiende strijd verwacht bij Grote Prijs Indoor Hartje Drenthe

BEILEN = Het concours hippique Indoor Hartje Drenthe in Beilen is afgelopen vrijdag begonnen met het laatste onderdeel, het springen. Op zaterdag 23 januari staat het hoofdnummer op het programma, de Grote Prijs. De winnaar van verleden jaar, Martijn van Geel uit Erm, reist dit jaar opnieuw naar de manage van de Stroomruiters af, om zijn titel te verdedigen.
Reageer!

Boeiende strijd verwacht bij Grote Prijs Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Het concours hippique Indoor Hartje Drenthe in Beilen is afgelopen vrijdag begonnen met het laatste onderdeel, het springen. Op zaterdag 23 januari staat het hoofdnummer op het programma, de Grote Prijs. De winnaar van verleden jaar, Martijn van Geel uit Erm, reist dit jaar opnieuw naar de manage van de Stroomruiters af, om zijn titel te verdedigen.
Reageer!

Marit Slagter wint ZZL dressuur Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Met een score van 224 punten heeft Marit Slagter (Groningen/Stadskanaal) zaterdagmorgen de klasse ZZ Licht bij Indoor Hartje Drenthe bewonnen. In de manege van de organiserende vereniging Stroomruiters in Beilen kwam Slagter met Awaldie (v Olivi) al in de eerste rit van de wedstrijd uitstekend uit de verf en er was niemand die haar score (224 punten) wist te verbeteren. Op de tweede plaats eindigde Nienke Limburg uit Lhee met Bojangles en derde werd Marjan Hooge uit Ees met Fulltime.
Reageer!

NIC Assen gaat niet door

ASSEN - De organisatie van het Noordelijk Internationaal Concours hippique (NIC) heeft moeten besluiten de viering van het 60 jarig bestaan van het concours niet in 2015, maar in 2016 te doen plaats vinden. De aanleiding tot het nemen van deze beslissing wordt gevormd door het – in dit stadium – ontbreken van voldoende financiële garanties om voor de editie 2015 een gezond financieel draagvlak te creëren.
Reageer!

CONCOURS HIPPIQUE WACHTUM

WACHTUM - Het Concours Hippique in Wachtum wordt gehouden op zondag 5 juli 2015. Tuigpaarden, Hackneyâ
Reageer!

Carmelcollege Emmen organiseert concours

DALERVEEN - Donderdag 4 juni organiseert het Carmelcollege Emmen, in samenwerking met HCE Ruiters, het Carmelconcours 2015. Het paardensportevenement vindt plaats op de manege Boekweitakkers in Dalerveen en is speciaal voor jonge ruiters en amazones tot en met 21 jaar.
Reageer!

Winn Winn wint met ruiter Ramsay

ASSEN - Toepasselijker kon het niet vrijdagavond in de TT Hall in Assen. De Amerikaan Andrey Ramsay werd met zijn elf-jarige merrie Winn Winn (Chin Chin x Wagenaar) tijdens het concours NIC Assen winnaar van de Rabobank Prijs, een wedstrijd over hindernissen van 1.45 m, met barrage.
Reageer!

Grandioze Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op zaterdag 14 maart 2015 organiseert Paardensport Vereniging de Grootveldruiters in samenwerking met Hengstenhouderij Wilting uit Wachtum, weer hun jaarlijkse hengstenshow.De show vindt plaats in Manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen. Gelegen aan de N34 Emmen â
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda