Eerste winnaar 2014 op concours hippique NIC Assen bekend

ASSEN - Joyce Lensing (Schoonloo) en Renate Beuving (Odoorn) zijn de eerste winnaars van het concours hippique NIC Assen, editie 2014 geworden. Zij reden een foutloze barrage in de klasse L.

Amazone Lensing had weliswaar met Dylano (Sam R x Abke) de snelste tijd: 37.03 sec., maar daar vlak achter kwam Renate Beuving met Especiale (Numero Uno x Grand€) in 37.61. Vanwege het grote deelnemersveld – meer dan zeventig starts - kregen beide amazones de eerste plaats toegewezen.

Zo waren er ook twee tweede plaatsen en die gingen naar Rianne Visscher die met één van de paarden van de broers Oldenziel in de ring kwam. Op Offichems Enough (Carolus II x Emperreur) kwam Visscher zonder fouten uit de barrage met een tijd van 37.63. Aniek Diks uit Vorstenbosch werd ook tweede. Zij rondde haar barrage foutloos af met Dazard (Andiamo) in een tijd van 37.67 sec.

De derde plaatsen gingen naar Nicole Botma (Zuidbroek) met Dollard Elon (Cantos) en Chantal Regter uit Assen die met Exactly (Namelus R) een thuiswedstrijd reed. De amazones zetten een tijd neer van respectievelijk 38.22 en 38.34 seconden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda