Indoor Hartje Drenthe begonnen

BEILEN - Met springwedstrijden voor ponyruiters is vrijdagmiddag 3 januari het concours hippique Indoor Hartje Drenthe begonnen. In de manage van de vereniging De Stroomruiters in Beilen kwamen op de eerste dag al tientallen combinaties in de ring. De eerste twee dagen zijn het vooral de ponyruiters en –amazones die in actie komen, daarna staan de klassen voor paarden op het programma. Al vanaf maandag staan er dagelijks avondwedstrijden op het programma. Tot en met donderdag 9 januari worden er iedere avond springwedstrijden gehouden. Vrijdag 10 januari wordt er ook overdag weer gereden in de manage aan de Hoefslag in Beilen.

Zaterdag 11 januari staat het hoofdnummer van Indoor hartje Drenthe, dat in Rabobank Assen-Noord-Drenthe haar hoofdsponsor heeft, op het programma. Dat is de Grote Prijs van Beilen. Deze topwedstrijd begint omstreeks 21.00 uur.

Aan deze springwedstrijd doen de beste springruiters uit de provincie en aangrenzende gebieden mee. Een van de toppers die zijn opwachting maakt in Beilen is Albert Zoer. De succesvolle springruiter uit Echten zal met een aantal talentvolle springpaarden in Beilen in actie komen. Zoer komt uit in de belangrijkste klassen, de rubrieken voor Z en ZZ ruiters. Die staan vrijdag 10 en zaterdag 11 januari gepland.

Daarna maakt de organiserende vereniging De Stroomruiters zich op voor het dressuurgedeelte van Indoor Hartje Drenthe. Vanaf donderdag 16 januari komen de dressuurdeelnemers in actie. Die wedstrijden duren tot en met zondag 19 januari. Het publiek kan Indoor Hartje Drenthe alle dagen gratis bezoeken.

 De ponyruiters inspecteren het parcours dat ze moeten afleggen.(foto:Horsefotografie.nl)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda