Rugby

RC Emmen organiseerde weer geslaagde Highland Games

EMMEN -?? Afgelopen zaterdag was het rugbyveld van de RC Emmen weer het decor van de jaarlijkse Highland Games van de Rugbyclub Emmen. organiseert de Rugbyclub Emmen voor de 31e keer de Highland Games op sportpark Meerdijk. Een evenement voor jong/oud, man/vrouw om de krachten te meten met teams van zes personen uiteenlopend van vriendenclubs, vrijgezellenfeest, sportverenigingen en bedrijfsuitjes (teambuilding).
Reageer!

RC Greate Pier Leeuwarden - RC Emmen

LEEUWARDEN - Zondag 18-09-2016 om 14.30 uur vond in Leeuwarden de aftrap plaats van Rugbyclub Emmen's eerste ontmoeting dit seizoen met RC Greate Pier. Greate Pier draait de laatste seizoenen sterk aan de kop mee van de 4e klasse noordoost competitie.
Reageer!

RC Emmen met 24 -20 onderuit in Leeuwarden

LEEUWARDEN - Afgelopen zondag vond in Leeuwarden de aftrap plaats van Rugbyclub Emmen's eerste ontmoeting dit seizoen met RC Greate Pier. Greate Pier draait de laatste seizoenen sterk aan de kop mee van de 4e klasse noordoost competitie en heeft serieuze kampioensaspiraties uitgesproken. Hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen RC Groningen overtuigd gewonnen met 33 tegen 19.
Reageer!

Rugbyclub Emmen biedt rugby voor iedereen

EMMEN - De sport rugby zit enorm in de lift. Het is momenteel één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Het uitzenden van het WK Rugby door RTL7 vorig jaar heeft hier enorm aan bijgedragen. Toch is er voor veel geïnteresseerden nog steeds een drempel om zelf te beginnen met rugby. Speciaal voor deze mensen begint Rugbyclub Emmen op vrijdag 16 augustus met een ‘Introductiecursus Rugby’.
Reageer!

Mini's RC Emmen te licht voor Twentse selectie

EMMEN - De mini's van Rugby club Emmen speelden vandaag thuis tegen Twente. Het team uit Twente ging heel goed van start en stonden dan al ook snel voor. De Emmenaren wisten zich goed te hervatten ondanks de indruk van de potige jongens uit Twente.
Reageer!

Programma Rugbyclub Emmen

EMMEN - Hier volgt het programma van de Rugbyclub Emmen in het seizoen 2013/2014
Reageer!

Internationaal weekend bij Rugbyclub Emmen

EMMEN - In het weekend van 11 tot en met 13 oktober ontvangt Rugbyclub Emmen, BraintreeRFC uit Engeland en uit Frankrijk de Gamba's RC, ondersteund daar een vijftal Belgische mannen. Rugbyclub Emmen is sinds enkele jaren terug een samenwerking aangegaan met het Engelse Braintree. Hierin spelen de veteranen van beide clubs in een internationale competitie onder de naam 'Emmpty Brains'. Zaterdag 12 oktober zal de 5e wedstrijd worden gespeeld op de Meerdijk in Emmen Tegen de Gamba's uit Frankrijk. Kick off van deze wedstrijd zal om 14.00 zijn. Daarnaast spelen de senioren van Rugbyclub Emmen een vriendschappelijke wedstrijd tegen de senioren van BraintreeRFC aangevuld met een aantal gastspelers.
Reageer!

Rugbyclub Emmen gaat drie jaar lang voor KIKA

EMMEN - De Rugby Club Emmen zet zich de laatste maanden in voor de zieke Joppe uit Barger Oosterveld. Joppe is het zieke zoontje van ons lid Bas Perik en de RC Emmen maakt zich er als vereniging hard voor maken dat hij samen met zijn familie naar Amerika kan voor een speciale behandeling. Er is door allerlei groepen al heel veel geld binnen gehaald en het geld wat over blijft gaat naar andere goede doelen waaronder KIKA. Nu is het zo dat de RC Emmen als club het voor elkaar heeft gekregen dat het de komende drie jaar het logo van KIKA op het wedstrijdshirt mag dragen.
Reageer!

RC Emmen ten onder tegen de Wrotters uit Gorredijk

EMMEN - De RC Emmen heeft vol vuur gestreden om in het nieuwe shirt de overwinning te krijgen tegen het Ffriese team uit Gorredijk echter bleken de ?wrotters?sterker. Tot de laatste minuut hebben de groen-grijzen gestreden echter kon dit niet voorkomen dat er op het nieuwe scoreboard een achterstand vermeld werd van 7-40. Hierdoor komt Rugbyclub Emmen op een vierde plaats in de competitie te staan met nog 4 wedstrijden te spelen.
Reageer!

Rugbyclub Emmen zorgt voor monsterzege op RC Zwolle 2

EMMEN - Met de wedstrijd van vorige week nog in hun achterhoofd gingen de rugbyers Van RC Emmen vol goede moed het veld op en won met de monsterscore van 104-0. Het weer was goed en de teamspirit was ondagmiddag perfect. Zodra het eerste fluitsignaal klinkt bleek al snel dat Emmen heel gretig was op de bal. Sommige spelers van RC Emmen zagen s ?morgens de WK finale rugby en dat was duidelijk te zien. Zwolle 2 was ook fel op de bal, maar de eerste try werd snel door RC Emmen gescoord en bewaarde de gehele wedstrijd de rust in het spel en communiceerde onderling goed.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda