Rugbyclub Emmen biedt rugby voor iedereen

EMMEN - De sport rugby zit enorm in de lift. Het is momenteel één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Het uitzenden van het WK Rugby door RTL7 vorig jaar heeft hier enorm aan bijgedragen. Toch is er voor veel geïnteresseerden nog steeds een drempel om zelf te beginnen met rugby. Speciaal voor deze mensen begint Rugbyclub Emmen op vrijdag 16 augustus met een ‘Introductiecursus Rugby’.


De cursus bestaat uit 6 trainingen waarbij de beginners in een eigen groep op een veilige manier kennis kunnen maken met rugby. Rugbyclub Emmen heeft een ervaren trainer aangesteld die de beginnelingen de nodige uitleg en begeleiding kan bieden, zodat er voor iedereen de mogelijkheid is om kennis te maken met deze échte Engelse sport.

De cursus vindt gedurende zes weken plaats elke vrijdagavond om 20.00 uur, startend op 16 augustus 2016 bij Rugbyclub Emmen op Sportpark ‘De Meerdijk’ in Emmen. De minimum leeftijd voor deelname aan de introductiecursus is 16 jaar, maar het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, groot & klein, dik & dun en voor atleet tot beginnend sporter.

Aanmelden kan via www.rugbyclubemmen.nl en voor meer informatie kun je eveneens daar terecht. Mocht je nog geen 16 jaar oud zijn maar wel geïnteresseerd in rugby, dan kun je ook via de website contact opnemen met Rugbyclub Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda