Ruimte voor agrarische uitbreiding in Schoonloo

Provincie trekt reactieve aanwijzing in ASSEN - Op verzoek van de gemeente Aa en Hunze trekken gedeputeerde staten hun reactieve aanwijzing van juli 2014 in. De aanwijzing maakte de uitbreiding van een agrarisch bedrijf in Schoonloo onmogelijk. Met dit besluit kan de gemeente Aa en Hunze de procedure rondom de omgevingsvergunning alsnog afronden waarna het bedrijf twee pluimveestallen kan bijbouwen.
Reageer!

Jubilaris en kampioenen bij de Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN - Na veel toernooien, veel uitdagingen, veel leerprocessen en vele jaren is het zover dat Jans Sloots een mijlpaal heeft bereikt. Jans loopt al 30 jaar bij sjoelclub ‘De Brikkenmikkers’ waarvan 27 jaar als voorzitter en dat altijd met veel plezier.
Reageer!

Noordelijk koppelkampioenschap sjoelen.

KLAZIENAVEEN - Na het succesvol verlopen Nederlands kampioenschap koppelsjoelen vorige maand, was Klazienaveen opnieuw het strijdtoneel van een koppelsjoeltoernooi. Ditmaal ging het om het open Noordelijk koppelkampioenschap sjoelen.
Reageer!

Drie Nederlandse titels voor de Brikkenmikkers

BARNEVELD - Sjoelvereniging de Brikkenmikkers heeft er weer 3 Nederlandse kampioenen bij! Op 18 april werd in de Veluwehal in Barneveld het Nederlands kampioenschap sjoelen gespeeld. Er werd door ruim 240 mensen gesjoeld in diverse klassen.