De Brikkenmikkers sjoelen in Voorthuizen op het NK TEAMS 3 prijzen bijelkaar.

VOORTHUIZEN - Het toernooi in Voorthuizen zat met 60 teams uit heel Nederland helemaal vol geboekt. Van de 5 Brikkenmikker-teams die aan dit Nederlands Kampioenschap mee deden, zijn er maar liefst 3 in de prijzen gevallen ! Het Hoofdklasse-team speelde redelijk vandaag, ze gooiden boven de 140 gemiddeld. Maar het podium zat er helaas niet in voor Elly mensen, Eric Mensen, Tienus de Vries en Sjaak de Vries. Het Hoofdklasse-team van de Brikkenmikkers is op de 6e plaats geëindigd. De teamkampioenschappen zijn gewonnen door de Kemphanen uit Veldhoven.


Het team in de 1e klasse sjoelde zich naar een mooie 2e plaats, ze stonden na de eerste ronde nog 4e.Dit team bestaat uit : Janny Koops, Gradus Mensen, Jonas Klunder en Manfred Ravens. Na 20 bakken bleek dat de spelers in dit team bijna allemaal dezelfde score hadden gegooid. Ze sjoelden van 2740 tot 2751 waarbij Jonas zijn 20-bakken wedstrijdrecord met dik 100 punten verbeterde.


Ons team in de 3e klasse heeft het supergoed gedaan en is vandaag kampioen geworden !!Deze sjoelers speelden in het team: Albert van Urk, Jan Sloots, Jacquelien Klunder en Mieke de Jonge. Na de eerste ronde stond dit team nog op de 3e plaats en ze hebben zich knap naar de eerste plaats gesjoeld. In deze klasse sjoelden ze als enige team 2 keer boven de 4900, ze behaalden gemiddeld 124,13 punten.


Team 4 in de 4e klasse heeft zich naar een mooie 2e plek gesjoeld, ze gooiden 180 punten meer in de 2e ronde. De 1e ronde stonden ze nog op de 5e plek : Femia Klunder, Ellen de Vries, Louise Klunder en Roelof Hoekman. Het was jammer dat na zo'n mooie inhaalslag ze maar 5 puntjes te kort kwamen voor de titel in deze klasse. Samen gooiden ze 9511 punten, waarbij Ellen haar persoonlijke records van 10 en 20 bakken ook nog aanscherpte.

Het 5e team was vandaag ingedeeld in de open klasse, zij zijn hier op de 5e plaats gefinishte. Dit team bestaat uit : Ilona Pol, Tineke Gort, Jans Klunder en Joran Peters. Opvallend was dat ieder team van de Brikkenmikkers in de 2e ronde stukken beter sjoelde. Dat heeft ons dus in die laatste ronde nog een paar podiumplaatsen opgeleverd en een kampioen 3e klasse !

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda