Vechtsporten

Open Pencak Silat Tournament.

HOOGEVEEN - Op zondag 29 mei aanstaande organiseert Pencak Silat vereniging Panca Asas in samenwerking met de Nederlands Pencak Silat Federatie, het Open Pencak Silat Tournament. Dit toernooi zal plaatsvinden vinden in het Activum te Hoogeveen van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Reageer!

Celine Feijen Open Europees Kampioen Pencak Silat

DEN HAAG - In het afgelopen weekend is Celine Feijen (20) uit Emmen Europees kampioen geworden tijdens het Open Europees kampioenschap Pencak Silat in Den Haag. In haar gewichtsklasse 60 - 65 kg bleek de vijfvoudig Nederlands kampioene nu ook op internationaal niveau onverslaanbaar te zijn. Waar normaliter een partij 3 x 2 minuten netto tijd in beslag neemt, was de finale in slechts 1,5 minuut beklonken,
Reageer!

Open Drents Judo kampioenschap weer groot succes.

EMMEN - In sporthal Angelslo was het weer een spannende strijd om de open Drentse titel tussen de judoka,s om de fraaie medaille te winnen die organisatie JVVos beschikbaar had gesteld voor een podium plaats. Het team van Judo Veendam had met een groot aantal deelnemers ingeschreven en won de meeste prijzen. Ook het selectie team van England Judo ging met veel medailles terug huis.
Reageer!

Vandaag in de FC Emmen nieuwsbrief

- Zaterdag 3 augustus: FC Emmen - FC Groningen - Heeft u uw businesskaarten al opgehaald? - Geldigheid consumptiemunten
Reageer!

Celine Feijen opnieuw Nederlands Kampioen Pencak Silat

BADHOEVENDORP – Afgelopen zaterdag werd de 19-jarifw Celine Feijen uit Emmen in Badhoevedorp voor de 5e keer Nederlands Kampioen in de verdedigingskunst Pencak Silat. Haar tegenstander uit Groningen die normaliter in een gewichtsklasse hoger uitkomt, wist haar ook in dit toernooi niet te verslaan.
Reageer!

WKE’16 kanonnenvoer voor Hoogeveen zondag

HOOGEVEEN – Het is geen vanzelfsprekendheid maar vrijdagavond werd het verschil tussen een hoofdklasser en een derdeklasser wel heel erg duidelijk in de score uitgedrukt. Hoogeveen zondag liet er tijdens de eerste ronde van de AH Offerein Bokaal geen gras over groeien en haalde tegen WKE’16 de dubbele cijfers. De ploeg van trainer Nico Haak won met 11-0.
Reageer!

Drie winstpartijen voor de boksvereniging Emmen in Assen

ASSEN - Op het mooi verzorgde boksgala van de boksvereniging Assen in de Bonte Wever betraden vier boksers uit Emmen de ring. Bas van der Meijden maakte zijn debuut en kwam uit voor het Windmill team. Helaas bleek zijn tegenstander van team Euroregio te sterk. Na een Knockdown en daaropvolgende harde treffers besloot zijn trainer de handdoek in de ring te gooien.
Reageer!

FC Emmen klimt na winst in Deventer naar vierde plaats

DEVENTER - FC Emmen is door een 1-0 overwinning in de Deventer Adelaarshorst naar de vierde plaats geklommen. Matchwinner was Alexander Bannink die al na een kwartier scoorde. Ook in de derde periode blijven de Emmenaren een prominente rol spelen door samen met FC Dordrecht uit vier duels nog zonder puntverlies te zijn.
Reageer!

5x goud voor Pencak Silat Panca Asas

LEEUWARDEN - Op zondag 29 oktober nam Pencak Silat Panca Asas deel aan het International Open Tanding Championship te Leeuwarden. Dit toernooi is georganiseerd door de Nederlandse Pencak Silat Bond (NPSB), en is de afsluiter van het wedstrijd seizoen van 2017. Het internationale karakter trok een grote groep Duitse strijders mee in dit kampioenschap. In de categorie jeugd deden 2 strijders van Panca Asas mee. Dani Bos en Dani Kruit. Beiden gaven hun best maar helaas was dit niet genoeg waardoor hun tegenstanders er met de winst vandoor gingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda