Vechtsporten

Nog één keer zullen we deze topper in de ring zien. THE LAST DANCE, voor Martin van Emmen.

EMMEN - De man die zoveel respect verdiend voor zijn bewezen diensten. De man achter het opzetten (onder andere) van -Only The Strongest-. De man die het kickboksen naar Ter Apel bracht. -Wildthing- Martin van Emmen, zal op 7 Oktober nog één keer gaan knallen in de kickboksring. Martin vecht een A klasse kickbokspartij tegen niemand minder dan Marko Šinti?, geen onbekende in de vechtsport!. Martin vecht deze partij o.a. voor het: Prinses Maxima Centrum (kinder oncologie) Zo hopen we ook op de avond zelf, of van te voren donaties bij elkaar te krijgen om ons streefbedrag te behalen.
Reageer!

Joop Reilman reikt karate diploma's uit

EMMEN - Afgelopen zondag kwam het team Taikishin van Peter Dusseljee en Johan Drent op bezoek in het paviljoen van 50 plus om Joop Reilman vier diploma s te laten tekenen. Het Team Taikishin hebben op 21 maart een jeugd examen gehad wie anders dan Shihan Joop kan deze diploma s ondertekenen.
Reageer!

Team Taikishin zet traditie vader en zoon Reilman voort

EMMEN - De karatestijl die Shihan Joop Reilman samen met zijn vader ruim 30 jaar geleden in Emmen hebben opgezet zal weer een vervolg krijgen. De senseis Peter Dusseljee en Sensei Johan Drent zetten deze traditie voort onder auspicien van Joop Reilman. Deze sport heet Taikishin Karate en bestaat onder anderen uit kyokushin karate, thai boksen, kikboksen en ook nog judo en kung fu.
Reageer!

Open Pencak Silat Tournament.

HOOGEVEEN - Op zondag 29 mei aanstaande organiseert Pencak Silat vereniging Panca Asas in samenwerking met de Nederlands Pencak Silat Federatie, het Open Pencak Silat Tournament. Dit toernooi zal plaatsvinden vinden in het Activum te Hoogeveen van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Reageer!

Celine Feijen Open Europees Kampioen Pencak Silat

DEN HAAG - In het afgelopen weekend is Celine Feijen (20) uit Emmen Europees kampioen geworden tijdens het Open Europees kampioenschap Pencak Silat in Den Haag. In haar gewichtsklasse 60 - 65 kg bleek de vijfvoudig Nederlands kampioene nu ook op internationaal niveau onverslaanbaar te zijn. Waar normaliter een partij 3 x 2 minuten netto tijd in beslag neemt, was de finale in slechts 1,5 minuut beklonken,
Reageer!

Open Drents Judo kampioenschap weer groot succes.

EMMEN - In sporthal Angelslo was het weer een spannende strijd om de open Drentse titel tussen de judoka,s om de fraaie medaille te winnen die organisatie JVVos beschikbaar had gesteld voor een podium plaats. Het team van Judo Veendam had met een groot aantal deelnemers ingeschreven en won de meeste prijzen. Ook het selectie team van England Judo ging met veel medailles terug huis.
Reageer!

Celine Feijen opnieuw Nederlands Kampioen Pencak Silat

BADHOEVENDORP – Afgelopen zaterdag werd de 19-jarifw Celine Feijen uit Emmen in Badhoevedorp voor de 5e keer Nederlands Kampioen in de verdedigingskunst Pencak Silat. Haar tegenstander uit Groningen die normaliter in een gewichtsklasse hoger uitkomt, wist haar ook in dit toernooi niet te verslaan.
Reageer!

WKE’16 kanonnenvoer voor Hoogeveen zondag

HOOGEVEEN – Het is geen vanzelfsprekendheid maar vrijdagavond werd het verschil tussen een hoofdklasser en een derdeklasser wel heel erg duidelijk in de score uitgedrukt. Hoogeveen zondag liet er tijdens de eerste ronde van de AH Offerein Bokaal geen gras over groeien en haalde tegen WKE’16 de dubbele cijfers. De ploeg van trainer Nico Haak won met 11-0.
Reageer!

Drie winstpartijen voor de boksvereniging Emmen in Assen

ASSEN - Op het mooi verzorgde boksgala van de boksvereniging Assen in de Bonte Wever betraden vier boksers uit Emmen de ring. Bas van der Meijden maakte zijn debuut en kwam uit voor het Windmill team. Helaas bleek zijn tegenstander van team Euroregio te sterk. Na een Knockdown en daaropvolgende harde treffers besloot zijn trainer de handdoek in de ring te gooien.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda