Team Taikishin zet traditie vader en zoon Reilman voort

EMMEN - De karatestijl die Shihan Joop Reilman samen met zijn vader ruim 30 jaar geleden in Emmen hebben opgezet zal weer een vervolg krijgen. De senseis Peter Dusseljee en Sensei Johan Drent zetten deze traditie voort onder auspicien van Joop Reilman. Deze sport heet Taikishin Karate en bestaat onder anderen uit kyokushin karate, thai boksen, kikboksen en ook nog judo en kung fu.


Het team geeft les in de mondenhal te Nieuw-Weerdinge op dinsdag en donderdag avond van 19.00 tot 20 uur en het betreft een fullkontakt sport dat zeker tot de hardste vechtsporten behoort, maar wel zo dat iedereen aan de lessen mee kan doen. De jeugd en junioren en de ouderen trainen gezamenlijk zowel op dinsdag- als donderdag avond in de mondenhal te Nieuw Weerdinge van 19.00 tot 20.00 uur.

Afgelopen donderdag hebben Kimberley Drent (bruin band), Dani Stegen (blauwe band) en Michel Lubbers (oranje band) examen gedaan voor het spar gedeelte en alle drie zijn glansrijk geslaagd na een bikkelharde avond. Na unanieme beslissing van sensei Johan Drent en Sensei Michel Vinke. Helaas kan sensei Peter Dusseljee niet aanwezig zijn op 24 januari 2023, want dan volgt voor de drie nog het technische examen.

Na de vakantie van 22 december tot 10 januari 2023 start het Team Taikishin weer met de lessen. Voor meer informatie zie www.taikishin.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda