Wielrennen

Beste wielerliefhebber,

EMMEN - De apotheose van de Tour de France nadert en dus is de spanning om te snijden. Ja, Tadej Poga?ar begint met grote voorsprong aan de laatste drie etappes in de Alpen, maar Jonas Vingegaard en Visma | Lease a Bike geven zich echt nog niet gewonnen. En daarachter zal debutant Remco Evenepoel nog durven dromen van een tweede plek.
Reageer!

Elmar Reinders met Dylan Groenewegen naar Gouden Pijl

EMMEN - Met Elmar Reinders heeft de organisatie van de Gouden Pijl in Emmen een thuisfavoriet gestrikt. De renner van de Australische WorldTour-formatie Jayco-AlUla is een geboren Emmenaar.Reinders komt in gezelschap van zijn ploeggenoot Dylan Groenewegen naar de Gouden Pijl. Momenteel zijn beide renners nog actief in de Tour de France. Groenewegen reed deze zomer al naar de Nederlandse titel. Hij liet de rood-wit-blauwe trui ook al blinken door een rit te winnen in de Tour de France.
Reageer!

Gehavende Primoz Roglic moet de strijd staken

EMMEN Het einde van de tweede week in de Tour de France is in zicht en opnieuw hebben we spraakmakende etappes achter de rug. Wat te denken van de loodzware bergrit naar Le Lioran van woensdag, waarin Jonas Vingegaard afrekende met Tadej Poga?ar en hij daarmee een mokerslag uitdeelde aan de geletruidrager.
Reageer!

Marianne Vos naar Gouden Pijl in Emmen!

EMMEN - De organisatie van de Gouden Pijl heeft met Marianne Vos opnieuw een vrouwentopper weten vast te leggen voor het profcriterium dat op zondag 28 juli in Emmen wordt verreden. Net voordat ze deelneemt aan haar vijfde (!) Olympische Spelen is de renster van Visma | Lease a Bike in Drenthe te bewonderen. Ze neemt het daar op tegen onder anderen Europees kampioene Mischa Bredewold.
Reageer!

Historische gebeurtenissen en spektakel in de Tour

EMMEN - Wat een eerste week van de Tour de France, met meerdere historische gebeurtenissen en veel spektakel. Tadej Poga?ar staat aan de leiding sinds de etappe over de Galibier, maar vooral de ritzeges van Biniam Girmay en natuurlijk Mark Cavendish sprongen in het oog. Maxim en Youri bespraken het in de WielerFlits Update vanuit de Tour, terwijl Raymond een uitgesproken column schreef over ritzege 35 van Cav in Frankrijk.
Reageer!

Gouden Pijl strikt Europees kampioene Bredewold

EMMEN - De organisatie van de Gouden Pijl heeft de eerste wielervedette vastgelegd voor dit Emmer profcriterium, dat voor zondag 28 juli staat gepland. Het gaat om Europees kampioene Mischa Bredewold.
Reageer!

Beste wielerliefhebber,

EMMEN - Je kan weer stemmen op de verkiezing Wielrenner van de Maand! Dit keer kan je op WielerFlits je stem uitbrengen op de beste Nederlandse renners van juni 2024. Aangezien je al eerder gestemd hebt, zijn we benieuwd wie dit keer jouw favorieten zijn in de categorieën bij de mannen, de vrouwen en de talenten.
Reageer!

Weer veel nieuws in Wielerflits

EMMEM - Beste wielerliefhebber, Je zou het in de razendsnelle online wereld anno 2024 bijna vergeten, maar vijf dagen geleden stond Tadej Poga?ar met de Trofeo Senza Fine in zijn handen in Rome vanwege de eindzege in de Giro d'Italia. Nu gaat de blik alweer op de Tour de France en de eerste grote voorbereidingskoers: het Critérium du Dauphiné.
Reageer!

Beste wielerliefhebber, de Giro d'Italia aan slot van de tweede week

Ciao! Buongiorno a tutti! De Giro d'Italia is alweer toe aan het slot van de tweede week en nog steeds staat Tadej Pogacar soeverein aan de leiding. Vind jij de wedstrijd saai? Dat is een van de vragen die centraal staat in de nieuwste WielerFlits Podcast. Een blik op de kijkcijfers in Nederland en Belgie toont aan dat het publiek wegblijft.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda