Wielrennen

Wielerflits weer vol nieuws

Beste wielerliefhebber, Wat een week is het geweest. Je zou bijna vergeten dat afgelopen zondag Mathieu van der Poel nog op indrukwekkende wijze de Ronde van Vlaanderen won, na een solo van meer dan een uur. Na een paar dagen in Spanje is hij inmiddels weer teruggekeerd, omdat zondag zijn volgende hoofddoel van het voorjaar wacht: Parijs-Roubaix!
Reageer!

Alles over de Ronde van Vlaanderen

EMMEN - De Ronde van Vlaanderen staat voor de deur en dat is elk jaar een heuglijk moment voor alle wielerfans en voor ons bij WielerFlits! Toch is er iets veranderd aan de teneur in het peloton na de massale valpartij in Dwars door Vlaanderen, waar Wout van Aert, Mads Pedersen en Jasper Stuyven gehavend uit de strijd kwamen. Dat verandert toch wel wat.
Reageer!

Hoe gaat Mathieu van der Poel na drie crossdagen op rij 100% zijn in Hulst?

Beste wielerliefhebber, We zitten midden in de prachtige en o zo drukke kerstperiode van de cross, maar ons hoor je niet klagen. Onder meer Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock maken er schitterende wedstrijden van en ook bij de vrouwen keert de spanning terug. Na Diegem van gisteravond is het vandaag tijd voor Loenhout en morgen zijn we in Hulst!
Reageer!

Drenthe 200 organiseert naast legendarische mountainbike-marathon dit jaar ook loopfiets wedstrijd en Kids Night Ride

RODEN - Op 29 december organiseert de Drenthe 200 twee evenementen voor sportieve kinderen. Naast de inmiddels legendarische mountainbike-marathon van 200 kilometer organiseert de Drenthe 200 namelijk een loopfietsrace voor kinderen tot en met groep 2. Voor de oudere jeugd is er een nightride in de omgeving van Roden onder leiding van mountainbike-instructeurs van de Noordelijke ATB Club. Deelname aan beide evenement is gratis, vooraf opgeven is verplicht en kan via de site van de Drenthe 200: www.drenthe200.nl.
Reageer!

Presentatie parkoers Tour de France 2024 doet stof opwaaien

Beste wielerliefhebber, EMMEN - In de nieuwsbrief van deze week hebben we weer heel wat verhalen die we met jullie willen delen. Het wegseizoen ligt weliswaar achter de rug, maar afgelopen week waren de ogen gericht op het belangrijkste evenement van komende zomer.
Reageer!

Wie pakt het laatste plekje bij Jumbo-Visma

Beste wielerliefhebber, Het nieuws rondom Jumbo-Visma blijft maar komen, zo aan het einde van het seizoen. Nu de fusie met Soudal Quick-Step is afgeketst moet de Nederlandse ploeg toch wat gaan sleutelen aan de selectie. Collega Youri IJnsen sprak met Merijn Zeeman, die nog op zoek is naar een nieuwe renner voor de selectie van 2024.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda