Zaalvoetbaltoernooien

Loting kwartfinalewedstrijden Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - Nadat alle uitslagen en standen van de eerste van het Protos Weerinmg Zaalvoetbaltoernooi was verwerkt werd in de late uurtjes ook nog geloot voor de indeling van de poules voor de kwartfinales. En het resultaat hiervan ziet er als volgt uit:
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - De kwartfinales van het Protosweering Zaalvoetbaltoernooi zittene er weer op en naa een lange avond voetballen stonden de volgende eindstanden op de scoreborden..
Reageer!

Rolder Boys winnaar Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi.

MEPPEL - Rolder Boys is glansrijk winnaar geworden van het Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi. Zonder een wedstrijd te verliezen werd in de Finale MSC uit Meppel verslagen. Het was een spannende strijd met met aan het einde veel emotie. Wederom was de Sporthal volledig uitverkocht en in de poulewedstrijden waren er verrassende uitslagen. Favoriet Hoogeveen ging de eerste wedstrijd al onderuit, Alcides wist geen vuist te maken en Staphorst was ook niet in goede doen. De 'underdogs" hadden het in de poulefase voor het zeggen. Rolder Boys (2e klasse) liet in de poule al zien dat ze niet voor niks waren gekomen en ook hun grote schare aan supporters waren vol verwachting.
Reageer!

Jan Bralten Toernooi Poule C biedt veel spektakel

MEPPEL - In een volgepakt Sporthal het Vledder gingen dinsdagavond de teams van Poule C van start. Zoals geschreven drie hoofdklasser en een aantal "underdogs" verschenen aan de start. Dat teams in de veldcompetitie op een hoog niveau acteren biedt geen enkele garantie voor een competitie in de zaal. Sporthal Het Vledder was voor het eerst in de geschiedenis volledig uitverkocht en Alcides trapte af tegen Wacker. Na een enerverende strijd won Alcides u met 3-1.
Reageer!

SVV?04 naar kwartfinale Protos Weering toernooi

ERICA - De eerste wedstrijd is nog geen minuut oud als Dennis Schmeier de 1-0 op het scorebord zet. SVV?04 speelt geconcentreerd, er wordt veel gelopen om aanspeelbaar te zijn, het arme Zweeloo heeft niets in te brengen (naar later blijkt de hele avond niet). SVV?04 loopt gemakkelijk uit naar een 7 - 1 overwinning. Sp. Zweeloo scoort in deze wedstrijd het enige doelpunt van de avond.
Reageer!

Poule B Jan Bralten Toernooi met extreem veel doelpunten (78).

MEPPEL - Spektakel en heel veel doelpunten tijden de 2e pouleavond van het 23e Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi. Dat is kort samengevat omtrent de poule B wedstrijden van maandag de 27e. Titelverdediger MSC startte om 18.00 uur tegen het "op papier" minder gekwalificeerde Veno. Met de staart tussen de benen mocht MSC de buit binnen halen met 5-4 maar verschil in krachtsverhouding was er geenszins. MSC was als titelverdediger over de hele avond niet in goede doen.
Reageer!

Protos-Weering zaalvoetbaltoernooi kent spectaculaire voorronde

FC Meppel en Go Ahead Kampen verrassend uitgeschakeld STEENWIJKSMOER ? De organisatie van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi kijkt terug op een uitstekend verlopen voorronde. De voorronde van de 34ste editie bezat veel verrassingen, volle sporthallen, spanning, veel doelpunten en aantrekkelijk voetbal. Verrassend was de uitschakeling van FC Meppel, Go Ahead Kampen en DOS ?37. Topklasser HHC kwam met de schrik vrij en haalde als beste derde moeizaam de kwartfinale. Daarnaast waren er veel verrassingen in positieve zin, want een aantal ploegen haalde de kwartfinale, dat voorheen nooit verder kwam dan de voorronde.
Reageer!

KZC?08 opnieuw winnaar A-Junioren op AH Vuurwerktoernooi

SLEEN ? De tweede dag van het Albert Heijn Vuurwerktoernooi is maandag 27 december opnieuw een prooi geworden voor KZC?08 A1. Nadat VKW het toernooi afgelopen dinsdag bij De B-junioren had gewonnen, was het bij de A-Junioren KZC?08 dat net als in 2009 de overwinning pakte. De formatie uit Klazienaveen was in een spannende finale op het parket van een goed gevulde sporthal Broekveld in Sleen tijdens de finale met 3-2 te sterk voor het verrassend goed spelend SC Angelslo. De strijd om de kleine finale werd gewonnen door DSC?65 die in een heuse derby met 3-0 te sterk bleek voor Dalen.Tot beste speler van het toernooi werd Saber Hendriks van KZC?08 uitgeroepen. Beste doelman van het toernooi werd Jacof Milic van SC Angelslo.
Reageer!

Vrije inschrijving Jan Weggemans trimloop

HOOGEVEEN ? Aanstaande zondag 9 januari organiseert de voetbalvereniging Hoogeveen weer de traditionele Jan Weggemans Trimloop. Het betreft de 26e editie. Vorig jaar kon de trimloop vanwege de weersomstandigheden niet doorgaan. Het evenement mag zich al een aantal jaren verheugen op een grote deelname en is niet alleen bedoeld voor de leden van v.v. Hoogeveen. Er is dan ook een vrije inschrijving.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda