Zaalvoetbaltoernooien

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kent veel doelpunten

Titelverdediger Elim gaat als tweede in haar poule naar kwartfinale Steenwijksmoer – De 42ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is zaterdag 22 december spectaculair van start gegaan. Er werd lustig op los gescoord door de honderd clubs, want er werd vijftig keer meer doel getroffen dan de vorige editie: 959 keer.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi barst zaterdag los

STEENWIJKSMOER - Velen hebben er al maanden naar uitgekeken, maar zaterdag 22 december is het weer zo ver. Het populaire Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi gaat dan voor de 42ste keer van start en de spanning is al voelbaar in Drenthe, Overijssel en Groningen. De voorronde staat bol van aantrekkelijke derby’s en dat maakt de eerste ronde van het toernooi zo boeiend. Opvallend is dat de finale van de 41ste editie tussen titelverdediger Elim en Noordscheschut tijdens de voorronde opnieuw op het programma staat.
Reageer!

Ladies Cup Emmen gaat binnenkort van start

EMMEN - De tweede editie van de Ladies Cup Emmen zal van start gaan met maar liefst 18 teams. Het zaalvoetbaltoernooi voor vrouwenteams uit de regio heeft dus duidelijk aan populariteit gewonnen. De 18 teams komen uit de gemeente Emmen en omstreken. De organisatie is dan ook zeer tevreden over het aantal aanmeldingen. Vorig jaar namen 9 teams deel, dit jaar dus een verdubbeling daarvan.
Reageer!

42ste editie Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in aantocht

STEENWIJKSMOER - De 42ste editie van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi is in aantocht. Op 22 december 2018 vanaf 18.00 uur gaat deze editie van start in twintig hallen tegelijk en een van de honderd deelnemende teams zal op zaterdag 5 januari 2019 gehuldigd worden als de winnaar.
Reageer!

Elim wint 41ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Vierdeklasser sc Elim zorgt voor daverende verrassing STEENWIJKSMOER – De zaterdag vierdeklasser sc Elim heeft voor een daverende verrassing gezorgd door voor het eerst in de geschiedenis het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi te winnen. Elim werd tweede in de poule achter titelverdediger Noordscheschut en bereikte de grote finale door MSC in de kruisfinale te verslaan. In de finale won Elim na een 2-1 ruststand met maar liefst 5-1 van buurman Noordscheschut.
Reageer!

HZVV strand in zicht van de Haven in tussenronde

Emmen – De tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kreeg een knotsgekke ontknoping die zelfs Alfred Hitchcock niet had kunnen bedenken. De beslissing viel in het allerlaatste duel tussen HZVV en Dedemsvaart, die beiden negen punten bezaten. HZVV had aan een gelijkspel genoeg en Dedemsvaart moest winnen. Anderhalve minuut voor tijd leek HZVV met een 2-1 voorsprong op rozen te zitten, maar in een krankzinnige slotfase scoorde de tweedeklasser drie keer en is de zesde finalist.
Reageer!

Elim is de grote verrassing van de halve finale

Nieuw Buinen, Hoogeveen en sc Erica zijn verrassende afvallers Steenwijksmoer – Titelverdediger Noordscheschut, SVBO, Elim, MSC en De Weide hebben zich geplaatst voor de finale van het 41ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De nummers twee van de halve finale, Emmen, HZVV, Dedemsvaart, Dalen en DZOH krijgen in de tussenronde van woensdag 3 januari nog een kans zich als zesde voor de finale op zaterdag 6 januari te kwalificeren.
Reageer!

Kwartfinale PWZ is propaganda voor zaalvoetbal

Rolder Boys en zesvoudig winnaar Hodo zijn uitgeschakeld STEENWIJKSMOER – De kwartfinale van de 41ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi was pure propaganda voor het zaalvoetbal. De overgebleven vijftig ploegen zorgden voor spanning, mooie doelpunten, spektakel, inzet, bezieling, vreugde en teleurstelling.
Reageer!

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kent veel verrassingen

STEENWIJKSMOER - De 41ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in alle hevigheid van start gegaan. De favorieten maakten geen fout, maar de voorronde kende wel de nodige verrassingen. Verscheidene ploegen, die de laatste jaren niet als eerste eindigden in de poule, maakten deze editie een sterke indruk en behaalden wel de eerste plaats. De kwartfinale telt daardoor veel verrassende namen en dat maakt het populaire zaalvoetbaltoernooi zo aantrekkelijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda