Zaalvoetbaltoernooien

HZOD zorgt voor landelijke primeur Protos Weering Toernooi

STEENWIJKSMOER/EMMEN - Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) komt tijdens de 41e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) met een landelijke primeur. Het bestuur ligt op 20 november tijdens een instructieavond in de sportzaal van Schoonoord al een tipje van de sluier op. Een andere noviteit voor het toernooi is dat vanaf de kwartfinales in duo’s zal worden gefloten.
Reageer!

4e SNS E.H.S.’85 Happy Kidz-G zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - Zaterdag 11 februari is er alweer de 4e editie van het hartverwarmende Happy Kidz- G zaalvoetbaltoernooi! Aan dit G -jeugd zaalvoetbaltoernooi, georganiseerd door Happy Kidz van v.v. EHS'85, doen kinderen mee met een beperking in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar.
Reageer!

Noordscheschut wint Protos Weering

EMMEN - Noordscheschut heeft zaterdagmiddag de 40e editie van Protos Weering op zijn naam geschreven. In een zinderende finale waren de Schutters met 3-5 te sterk voor SVBO. Bij rust was het nog 2-1 voor de Barger-Oostervelders. In een volgepakte sporthal Angelslo in Emmen kwam SVBO maar liefst driemaal op voorsprong, maar net zo vaak had Noordscheschut een antwoord op de goals van Rene Wolbers (tweemaal) en Rean Bolk. Voor de blauwwitten kwamen Jos Kroezen (tweemaal) en Melvin Mol tot scoren. Vier minuten voor tijd was het Danny Kiekebelt die Noordscheschut voor het eerst op voorsprong bracht, waarna kersverse vader Kevin van Dalen het duel vlak voor tijd besliste met een raak schot in een leeg doel. DZOH dat de kruisfinale tegen SVBO verloor bleef alleen nog de strijd om de 3e en 4e plaats. Tegenstander was HZVV dat niet opgewassen was tegen Noordscheschut. Roy Stroeve scoorde in de slotminuut de winnende goal. Met zijn tweede treffer van de wedstrijd (zijn vierde van de dag) bepaalde hij de eindstand op 4-3.
Reageer!

Nieuw Buinen plaatst zich als zesde voor finale PWT

Emmen – De zondag eersteklasser Nieuw Buinen heeft zich als zesde en laatste geplaatst voor de finale van het veertigste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Tijdens een ontzettend spannende en enerverende tussenronde eindigden Nieuw Buinen en invaller Dalen met negen punten gelijk, maar het doelsaldo viel in het voordeel van Nieuw Buinen uit.
Reageer!

IJsbaan De Viersprong gaat voor een mooie ijsvloer

EMMER COMPASCUUM - Zaterdagochtend gaan de vrijwilligers van de ijscommissie van buurtvereniging de viersprong van start met het besproeien van de ijsbaan, achter de openbare basisschool Obs de Bente in emmercompascuum. Vier jaar lang is er geen langdurige vorst geweest en dus ook geen schaatsbaan. De ijsmeesters zien het desondanks positief in dit jaar:
Reageer!

DZOH en SVBO rechtstreeks naar de finale

STEENWIJKSMOER -Het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi krijgt in ieder geval een nieuwe winnaar, want titelverdediger sc Erica slaagde er niet in de finale of de tussenronde te halen. Van de finalisten van vorig jaar zien we op 14 januari er drie weer terug. Noordscheschut (vorig jaar 4e), SVBO (vorig jaar 5e) en zesvoudig winnaar HZVV (vorig jaar 6e) eindigden als eerste in hun poule en proberen hun eindklassering tijdens de 39ste editie te verbeteren. In poule A in sporthal Angelslo was de ontknoping bloedstollend. Hardenberg â
Reageer!

DZOH zonder puntverlies naar de finale

STEENWIJKSMOER - DZOH, Noordscheschut, Dedemsvaart, SVBO en HZVV hebben zich geplaatst voor de finale van het veertigste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Deze jubileumeditie krijgt een spetterende tussenronde, want De Weide, Nieuw Buinen, Staphorst, MSC en Germanicus gaan woensdag uitmaken wie zich als zesde en laatste bij de overige vijf finalisten gaat voegen.
Reageer!

Loting halve finales Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi bekend

STEENWIJKSMOER - Na de laatste wedstrijden in de kwartfinales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werd de loting verricht voor de duels in de halve finales, die komende zaterdag, 7 januari, worden gespeeld. De winnaars van elke poule gaan naar de finale poule en de nummers twee spelen daarna nog in een tussenronde op woensdag 11 januari voor één plaats in de finaleronde
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start

STEENWIJKSMOER - In maar liefst 20 sporthallen in Drenthe is dinsdagavond de 40e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start gegaan. De meeste favorieten wisten zich door de eerste ronde heen te werken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda