Grootste vogelshow van Noord Nederland in Zwartemeer

ZWARTEMEER - De Stichting Districtsshow Drenthe (SDD) organiseert van donderdagavond 13 december t/m zondag 16 december 2018 een grote vogelshow, de Refona Districtsshow van Drenthe, in het Sportlandgoed Zwartemeer. Dit kan gezien worden als de Drentse kampioenschappen vogels showen. Meer dan 1500 vogels zullen worden geshowd door verschillende gespecialiseerde liefhebbers en jeugdleden.

De show zal prachtig worden aangekleed door een hovenier, hierdoor is er ook voor niet vogelliefhebbers genoeg te zien. Naast de NBvV info stand zullen er diverse zakelijke standhouders aanwezig zijn, waar diverse toebehoren aangeschaft kunnen worden. Ook zal er een verkoopklasse zijn, waar deelnemers aan de show een vogel aan kunnen bieden. Sportlandgoed Zwartemeer ligt vlak aan de snelweg A37 en is snel en gemakkelijk te bereiken. Tevens is de locatie rolstoelvriendelijk ingericht. U kunt op de locatie genieten van een hapje en een drankje.

Vrijdagmorgen komen de basisscholen van Zwartemeer (Gr. 7 en 8) om van een informatieve morgen te genieten. Op de zaterdagmiddag staat een lezing op het programma. De lezing wordt gehouden door keurmeester, Benno Löwik. Op Zondagmorgen is de NBvV jeugddag vanaf 10.30 uur gepland. Jeugdleden van Groningen en Drenthe gaan samen met bestuursleden van SDD en enkele keurmeesters een vastgesteld programma afwikkelen.

Veel Nederlandse vogelshows worden getroffen door vervelende nachtelijke bezoekers, met alle gevolgen van dien. Tijdens de Refona Districtsshow worden de vogels beveiligd door een erkend beveiliging bedrijf. Voor meer info kunt u kijken op: www.districtsshow-drenthe.nl Zeker een uitstapje waard voor het hele gezin. Iedereen is van harte welkom.

Openingstijden:
Donderdag 13 december a.s. 19.30 tot 22.00 uur ( opening)
Vrijdag 14 december a.s. 10.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag 15 december a.s. 10.00 tot 18.00 uur.
Zondag 16 december a.s. 10.00 tot 15.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda