VOGELTENTOONSTELLINGEN

Kleindierenshow De Sportfokkers Schoonebeek in buurthuis Het Trefpunt in Zandpol

SCHOONEBEEK - De Sportfokkers Schoonebeek en omgeving organiseert op donderdag 26 oktober tot en met zaterdag 28 oktober 2023 de traditionele kleindierenshow in het dorpshuis - Het Trefpunt - Zandpolstraat 7a te Zandpol. Vanwege de nog steeds heersende vogelgriep mogen hoenders en sier en watervogels niet geshowd worden. Hiervoor geldt nog steeds een vervoersverbod.
Reageer!

Vogelshow in Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM Volgende week vindt er in Emmer-compascuum na twee jaar annulering ivm de Corona maatregelen weer een vogelshow plaats. Waar veel verenigingen de show niet doorlaten gaan of zijn samen gegaan met andere verenigingen is het de Vogelvrienden Crescendo in Emmer-compascuum gelukt om weer de grootste vogelshow van Noor-Nederland te organiseren.
Reageer!

70 jaar Vogelvereniging Klazienaveen

KLAZIENAVEEN â?? Tijdens de offici�«le opening van de jaarlijkse vogelshow van de Vogelvereniging Klazienaveen stonden niet alleen de kampioenen centraal, maar ook vooral het 70 jarig bestaan van deze oudste van Drenthe die aangesloten is bij de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers.
Reageer!

3e Open Nationale Vogelshow in Nieuw-Amsterdam.

NIEUW AMSTERDAM - Het vogel tentoonstellingsseizoen van Drenthe start weer in Nieuw-Amsterdam. In week 43 wordt in Multicultureel Centrum De Schalm door Vogelvereniging Ons Genoegen Nieuw- Amsterdam/Veenoord e.o. weer de Open Nationale Vogelshow georganiseerd. Een prachtige vogelshow met veel soorten vogels, volgens de bestuursleden Jan Horstman, Erik Fokkert en Mettinus Doldersum:
Reageer!

Grootste vogelshow van Noord Nederland in Zwartemeer

ZWARTEMEER - De Stichting Districtsshow Drenthe (SDD) organiseert van donderdagavond 13 december t/m zondag 16 december 2018 een grote vogelshow, de Refona Districtsshow van Drenthe, in het Sportlandgoed Zwartemeer. Dit kan gezien worden als de Drentse kampioenschappen vogels showen. Meer dan 1500 vogels zullen worden geshowd door verschillende gespecialiseerde liefhebbers en jeugdleden.
Reageer!

DTK 70 wint nationale beker

DEN BOSCH - De tafeltennissers van DTKâ??70 hebben zondagavond de nationale beker voor de tweede maal op rij gewonnen. De prolongatie van de titel ging redelijk eenvoudig aangezien de concurrentie niet op volle sterkte aantrad. In de halve finale werd Smashâ??70 met 3-0 verslagen. Yannick Vostes, Barry Wijers en Koen Hageraats speelden voor het team uit Klazienaveen. Geen van allen kende moeilijkheden met hun tegenstanders uit Hattem.
Reageer!

Open Nationale Vogelshow in Nieuw-Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Het tentoonstellingsseizoen van Drenthe start in Nieuw-Amsterdam. In week 43 wordt door vogelvereniging Ons Genoegen Nieuw- Amsterdam/Veenoord e.o. de Open Nationale Vogelshow georganiseerd. Een prachtige vogelshow met veel soorten vogels, vertelt secretaris Mettinus Doldersum.
Reageer!

Veel belangstelling voor Refona Districtsshow Drenthe

ZWARTEMEER – Sportlandgoed Zwartemeer was het afgelopen weekend het decor van vogelliefhebbers tijdens de Refona District Vogelshow van Drenthe. De organisatie was in goede handen van een samenwerking van negen vereniging. Maar liefst 1500 vogels in alle soorten en maten werden geshowd.
Reageer!

Succes De vogelvrienden Crescendo

EMMEN - De leden van de Vogelvrienden Crescendo hebben weer goed gepresteerd met hun vogels op het NK Vogel2017 in Apeldoorn.
Reageer!

Vogelvereniging Ons eigen Kweek vijf keer in de prijzen

RODEN - Tijdens een district show op 17 en 18 december in Roden wisten de leden van de vogelvereniging Ons Eigen Kweek in Zwartemeer 5x prijzen in de wacht te slepen. Henk Siekman was goed voor 3x goud en Koos Klone won 2x keer goud en 1x zilver. Frans Klone zorgde ook nog voor succes met 1x goud. ook jeugdlid Jarmel Tieck deed van zich spreken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda