EVENEMENTEN

Halloweenparty in CHO50+ op Rensenpark in Emmen

EMMEN - Groot Halloweenfeest met tal van spook artiesten, muziek en optredens. U mag deze speciale avond voor jong en oud niet missen. Cho is dan helemaal aangekleed in Halloween sfeer en op deze avond is gratis waarbij wij ook gratis hapjes aan de bezoekers serveren. Entree is aan de Sterrenkamp. De aanvang is 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.
Reageer!

Oranjedorp culinair

ORANJEDORP - Kom, geniet en proef heel veel lekkers dat door ruim 15 standhouders aan u wordt gepresenteerd op zaterdag 21 augustus vanaf 15.00 uur. Van heerlijk gebak, tot wild- vis- kaas- krokettenkunst- groentegerechten- heerlijke drankjes enz. Bereid op de BBQ, gerookt, gekookt, gefrituurd, gebakken of gewoon rechtstreeks uit de tuin. Entree is gratis. De kosten van het proeven kan per stand verschillen. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig. U bent van harte welkom op 21 augustus bij het dorpshuis d'Aole Turfstee en het speelveld tegenover het dorpshuis.
Reageer!

SC Angelslo nieuwe organisator Fiets4Daagse Emmen

EMMEN - Na 43 jaar draagt de gemeente Emmen het stokje over als organisator van de Fiets4Daagse aan SC Angelslo. Vanaf komend jaar organiseert SC Angelslo de Fiets4Daagse. In andere gemeenten wordt de Fiets4Daagse al langer georganiseerd door verenigingen of stichtingen. Daarom heeft de gemeente Emmen besloten dit ook over te dragen.
Reageer!

Dit jaar wel weer Amslod Drentse Fiets4Daagse

EMMEN - Het bestuur van de Amslod Drentse Fiets4Daagse is er na overleg met diverse partijen van overtuigd dat de editie 2021 door kan gaan. Natuurlijk zal de editie van 13 t/m 16 juli veilig georganiseerd worden. Deelnemers kunnen alleen online inschrijven en de organisatie zal met tijdsloten werken om te voorkomen teveel deelnemers tegelijk starten.
Reageer!

Tweede editie “Grensfest” opnieuw geslaagd

BARGER COMPASCUUM/HEBELERMEER - Het was afgelopen zaterdagmiddag weer een prachtig gezicht hoe bewoners uit Barger Compascuum en omstreken via het smokkelpadje richting de grote feesttent op de grens van Nederland en Duitsland gingen waar de tweede editie van het Grensfest werd gehouden.
Reageer!

Emmen klaar voor de Grote Voor Elkaar Festival

EMMEN - Aanstaande zondag 8 september organiseert de gemeente Emmen voor de tweede keer Het Grote Voor Elkaar Festival van 13.00 tot 17.00 uur in het Rensenpark. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Veel inwoners in onze gemeente zijn actief in hun wijk of dorp en voelen zich betrokken bij wat er in de gemeente gebeurt.
Reageer!

31 augustus & 1 september MM Culinair 2019

EMMEN - Volgend weekend is het alweer zover; MM Culinair 2019! Het event om na een heerlijke zomer bij te praten met vrienden, kennissen en zakelijke relaties. Graag brengen we u op de hoogte van wat u tijdens het culinaire event van het jaar kunt verwachten.
Reageer!

Drentse Fiets4Daagse organiseert Kleintje Fiets4Daagse in Dalen

DALEN - Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emmen.Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd. Dit WK is het toetje na de organisatie van twee succesvolle wereldbekerwedstrijden in 2017 en 2018. In deze week valt er voor iedereen elke dag iets te beleven; Bezoek het beweegplein met verschillende sportactiviteiten en test hoe fit je bent (11-13 september Raadhuisplein, 14-15 september Meerdijk).
Reageer!

Internationaal Vliegerfestival Emmen

EMMEN - Van 16 augustus t/m 18 augustus 2019 bindt bij de Grote Rietplas in Emmen weer een groot vliegerfestival plaats. Vliegers in allerlei vormen zijn te bewonderen tijdens de 31e editie van het Internationaal Vliegerfestival te Emmen. Hoogtepunten zijn de Mirakel Avond op zaterdagavond met veel bijzondere verlichting, ufo's boven Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30