Modeshow bij Leger des Heils Emmen

EMMEN - Dat tweedehands kleding niet versleten, ouderwets of lelijk is weten we natuurlijk al lang maar u kunt het nu ook zelf zien tijdens de modeshow die het Leger des Heils houdt op donderdag 17 november om 19.00 uur in de winkel van het Leger des Heils aan de van Schaikweg 44 in Emmen. Het thema van de show is - duurzaamheid -. De modeshow begint om 19.00 uur. Tevens zal de winkel geopend zijn van 18.00 uur t/m 21.00 uur.


Wist u dat er in Nederland jaarlijks 135 miljoen kilo kleding in het afval terecht komt en wordt verbrand? Het Leger des Heils haalt al meer dan 100 jaar een groot deel uit deze afvalstroom om dit een nieuwe bestemming te geven. Het thema “Duurzaamheid” is dan ook meer dan ooit passend bij de kleding van het Leger des Heils.

Tijdens de modeshow kunt u zien hoe goed deze kleding nog past in het moderne straatbeeld en is er ook de mogelijkheid om de geshowde of uitgestalde kleding aan te schaffen.

De kledingwinkels van het Leger des Heils staan vooral ook bekend om de sociale prijzen, zodat het ook past in een beurs die wat krapper is. En daar waar sprake is van een crisis- of noodsituatie wordt er regelmatig gratis kleding verstrekt.

Voor ieder die nog niet bekend is met de kledingwinkel van het Leger des Heils biedt deze modeshow een uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen in deze prachtige winkel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda