AGR Grondstoffen & Recycling biedt sportfonds aan vv SVBO

BARGER OOSTERVELD - Tijdens een jeugdtoernooi op een zonovergoten zaterdag werd gespeeld hebben de voetbalvereniging SVBO en hoofdsponsor AGR Grondstoffen & Recycling de samenwerking verstevigd. Clubvoorzitter René Gerdes had deze dag namelijk een dankwoord voorbereid en een bos bloemen paraat voor de hoofdsponsor van de voetbalvereniging. Recentelijk was namelijk het sponsorcontract tussen hoofdsponsor AGR en vv SVBO verlengd.


De verwerker van puinafval dat vrijkomt bij het bouwen of slopen van gebouwen gaat 2 jaar door als hoofdsponsor van de voetbalvereniging uit de Emmer wijk Barger-Oosterveld.

Nadat de AGR-directeur Robert Bakker de woorden en bloemen in ontvangst had genomen, hadden het bedrijf en de voetbalvereniging nog een mooie verrassing voorbereid. Achter de schermen was er namelijk hard gewerkt aan een plan om huishoudens met onvoldoende budget financieel te gaan ondersteunen om te kunnen sporten. Onder het motto Iedereen moet kunnen sporten! werd symbolisch een waardebon uitgereikt door de puinafvalverwerker aan de voetbalvereniging.

Met de overdracht van de waardebon is een financieel fonds geopend. Vanuit dit fonds wordt geld beschikbaar gesteld om de contributie te kunnen betalen en sportkleding & -schoenen te kunnen aanschaffen. Leden van de vereniging of kinderen die graag lid willen worden kunnen zich anoniem bij de vereniging melden om van dit fonds gebruik te maken.

Voorzitter Rene Gerdes, AGR-directeur Robert Bakker en Andre Mulder, voorzitter van de sponsorcommissie tonen vol trots de symbolische waardecheque van AGR. (foto SVBO)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda